Quantcast
Till salu inom: ”

spis säljes

SÄLJES

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Detta välutrustade semesterhus av hög standard med plats för 6 pers. är mycket väl lämpat för en stor familj. Huset renoveras år 2003 och det byggs till ett nytt badrum med bubbelpool och bastu. I det mysiga allrummet står den öppna spisen och härifrån kan ni gå ut på terrasserna. Huset ligger på en stor naturtomt nära inpå Blåvand centrum och endast 1300 m från vattnet. Det är bara 8 km till en golfbana och av andra aktiviteter kan nämnas fiske, tennis, badland och ett aktivitetscenter.
Kombinerad spis och diskmaskin. Bostadsyta 82m2, varav 9,9m2 annex. Återskapandet av våtområdet i Botofte Skovmose är ett led i genomförandet av Vattenmiljöplanen 2, som Skogs- och Naturstyrelsen står bakom. Man har återskapat viktiga naturtyper såson en sjö på ca 36 ha, våtmarker på ca 16 ha och ängar på ca 13 ha. Hela projektområdet utgör knappt 70 ha. Det nya våtområdet förbättrar också tillståndet för många fåglar och de vanligare djuren i och omkring Botofte Skovmose. Man räknar med att det skall locka till sig många olika fågelrarter, bl a flyttfåglar som följer den viktiga leden längs Langelands kust.
Ett fantastiskt fint semesterhus av hög standard med härligt läge bara 1200 m från Vesterhavet. Det är ett arkitektritat spännande hus. Den härliga poolavdelningen har förutom en stor swimmingpool även ett 6 pers bubbelbad och en bastu. Dessutom finns aktivitetsrum med bl a bordtennis- och poolbord. Mitt i huset ligger det stora, fina all- och matrummet samt det fullt utrustade och mycket eleganta köket, som har extra diskmaskin, spis och kylskåp. Huset har en härlig terrass, som ligger i lä från huset. Till huset hör dessutom 5 håls minigolfban. I närheten finns många aktivitetsmöjligheter. Deposition, slutrengöring och energiförbrukning betalas kontant i huset.
I dette store hus ligger der en smagfuldt indrettet og delvis renoveret lejlighed. Ved den skønne pool har I udsigt til havet, som ikke ligger langt derfra. Den store terrasse omkring poolen indbyder til at spise her. Nyd stilheden og den gode beliggenhed tæt på havet. Der er masser af muligheder for at dyrke vandsport. Mange kystveje byder på en pragtfuld udsigt over det dybblå vand. Men også baglandet venter på jeres besøg. Der er der provencalske markeder og typiske bjerglandsbyer med små og gode restauranter.
Dette stenhus ligger i den lille rolige by Medvinjak i bugten af samme navn, kun 1 km fra byen Korcula. Kun en vej adskiller jer fra havet og I har derfor en fabelagtig udsigt over de omkringliggende øer. Her kan I holde en uforglemmelig ferie. I huset er der en "konoba", hvor I om aftenen kan spise og drikke godt. På øen Korcula, der har en interessant historie bag sig, er der masser at give sig til. Huset ligger i nærheden af en trafikeret vej. Husejeren bor 10 m fra huset.