Quantcast
Till salu inom: ”

spistimer spisvakt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

RUTAB spisvakt/spistimer med infraröd värmevakt med tryckknapp som man enkelt kan flytta från en spis till en annan. Spisvaktens timerenhet stänger automatiskt av spisen efter en bestämd tid om den glömts påslagen och om spisen blivit överhettad. Om det börjar brinna reagerar detektorn eller överhettningsskyddet och strömförsörjningen till spisen stängs av. Spisvakten kan kopplas in till vilken spis som helst. Denna spisvakt är endast använd i ett par månader under 2012 och är i nyskick. Garantibevis, kvitto (7500 kr) och bruksanvisning finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Så gott som ny Spistimer Trygg-Heat har timer, kontrollampa och överhettningsskydd.Trygg-Heat är automatisk. När du ställer in önskad tid på timern tänds kontrollampan på timer, vilken talar om att spisen är igång. Genom att titta på timern kan du alltid se hur mycket tid som återstår. När den förinställda tiden är ute stängs spisen av. Vid för hög värme på spisplattan bryter överhettningsskyddet automatiskt strömmen och spisen stängs av.När spisen kallnat så återställs överhettningsskyddet automatiskt. Pris: 2 500
Lättmonterad spistimer Nowesco. Använd under kort tid.
Spisec spisvakt, Sveriges mest sålda spistimer. Spisvakten är utrustad med värmevakt, brytare och autotimer som kan ställas in i tider från 5 minuter upp till 2 timmar. Enkel att installera. Sparsamt använd ett par månader. Maila vid frågor.
Spistimer Norwesco SEF 230 för skydd av barn och äldre. 1,5 år gammal.