Quantcast
Till salu inom: ”

splitcane flugspö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Flugspö
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Arjon Tännäs 139 och 8.5 fot. Har använt en aftm 6 och en 7 lina Spöt är sparsamt använt och holkarna fina. Går inte ihop helt vilket är bra då det inte är slitet. Sätter in ett kort på topp och namnet på spöt. Det är något för dig som gillar splitcane. Spöt kan levereras mellan Norrköping och Göteborg eller hämtas i Norrköping. Kan skickas men vet inte var jag får tag i förpackningsmateriel. Har du ide om det så löser vi det.
Arjon Splitcane flugspön 2 st i orginalfodral i absolut nyskick. 1. Arjon President, med dubbla toppar - allt i utmärkt skick. 2. Arjon Tourney, med dubbla toppar i metalltub, allt i utmärkt skick. För samlare så har spöna en mycket intressant historik. Jag vill ha 1200:- / st för dessa. Kan skickas. Jag har en hel del med ABU spön också - samlar spön, Record mm.
Detta spö, sent 40-tal eller tidigt 50- tal, är i första hand ett flugspö men kan användas som spinnspö genom att vända handtag och rullfäste. Spöt är 8 fot och kastar bra med en lina klass 5. Kommer från ett dödsbo och är endast provfiskat. Spöt kommer med tre toppar, två avsedda för flugfiske och en, lite tjockare, för spinnfiske. Levereras med tygfodral och canvastub som inte är original. Alla delar raka och fina.
Splitcane 8,5 fot 2 askar med 40 flugor i varje samt en flugfiskeväst medföljer. 3 000:- eller högstbjudande Nås ej på mejl, så ring...
Tredelat med extra topp fint skick märkt Nidelv.