Quantcast
Till salu inom: ”

sprängticka chaga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chaga
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej!. Har lite torkad sprängticka, plockad i Ragundas djupa skogar, som jag kan sälja till dig. Pris: 100:- för 75 gr bitar, inkl porto. Annan mängd enl. ditt önskemål. Skickar i brev till hela Sverige. Sprängtickan (chaga) växer på björkens stam och finns i Skandinavien, Ryssland och Nordamerika. Chaga-bitar används mest till te. Kan kokas flera ggr så länge de avger färg. Sök information på google och youtube. Ring eller maila mig om du är intresserad!
Jag säljer torkad sprängticka eller chaga, som den också kallas. Många väljer att göra te på denna mångsidiga ticka, jag använder mestadels svalt chaga-te som bas till smoothies, men möjligheterna är oändliga! Jag har själv plockat sprängtickan i skogarna kring Jämtland, Hälsingland och norra Dalarna. Under plockningen har jag varit noggrann med att välja ut de tickor som växer djupt in i skogen, där de fått växa i lugn och ro, i frisk luft långt ifrån trafikerade vägar. Priset är 70 kr för 50 gram. Kan skickas över hela landet och jag står för frakten. Vi hörs!
Nyskördad och torkad Chaga säljes i 100 g påsar. Ännu en gammal kunskap som dykt upp de senaste åren. Chaga har använts i framförallt Ryssland och Kina under mycket lång tid. Kallas allmänt "king of mushrooms". Även i Finland har den levt kvar. Under 2dra världskriget användes den som kaffesurrogat. Och smaken har onekligen lite dragning åt kaffe-hållet, med vanilj. Innehåller äkta vanilj. 100 g kostar 100 kr. Avhämtning eller post. Om du så önskar kan jag anpassa vikten enligt portogränser. Genom att söka på internet, på Chaga eller Sprängticka hittar du mängder med information.
Säljer Chaga som skördats ute från djupa skogarna av Dalarna. Säljer i torkade bitar, men kan skicka som pulver om så önskas. 100kr - 100g 400kr - 500g + Porto Kan sälja i större mängder om det skulle viljas. Använder själv Chaga för konisk trötthet pga av polyper, och funkar fantastiskt för mig då jag får bättre sömn, piggare och mer aktiva dagar då den hjälper till med syretillsättning! Information om Chaga : http://www.morotsliv.com/2012/08/chaga-sprangticka.html För mer information om chaga så finns det väldigt mycket på Google.