Quantcast
Till salu inom: ”

spröjsade fönster säljes

Tidigare annonser till salu

Sex stycken spröjsade fönster som egentligen skulle ha ingått i en renovering av ett kulturhus. Tre större och tre mindre. Dessa blev över efter min egen renovering, fönsterglas utåt och 4mm energiglas inåt och det blev mycket bra. Riktigt hantverk och inget massproducerat skräp. Karmyttermått (yttersta mått) Större modellen: 108 cm bredd 138 cm höjd Mindre modellen: 105cm bredd 123cm höjd Styckepris: större 700kr mindre 550kr Pris vid köp av alla: 3100kr
Huset är från slutet på 1800-talet och ligger ca 500 meter från Ideon,Sony Ericsson och Lth i ett unikt kulturminnesbevarat område. På bottenvåningen finns sju rum och kök, på ovanvåningen fem rum och kök. Rummet som blir ledig 1 juni kan hyras på lång tid. Det ligger på bottenvåningen med trägolv, två spröjsade fönster, 2,60 i takhöjd. Rummet är möblerat. Kabel tv, el och bredband ingår i hyran. Vänligen maila och berätta lite kort om dig själv, vad du gör i Lund samt hur länge du är intresserad av att hyra.
Stor fin etta på 37kvm i lummiga Kristineberg. Lägenheten är välplanerad med rum med furugolv och kök med matplats för upp till 5 personer. Det är högt i tak, spröjsade fönster och spegeldörrar. Det är nära till t-station kristineberg, klipporna ner till mälaren ligger runt hörnet och även rålambshovsparken. Lägenheten ligger på 3 våningen och är mycket ljus, i huset finns hiss, källarförråd och tvättstuga. Det finns gemensamma balkonger i huset som nås via trapphuset som vetter mot en fin nyrenoverad innergård. Vi vill byta till en 3:a eller större innanför tullarna (allt är intressant), vi kan även tänka oss Gröndal.
Säljer 3st 165*130(h*b) 3st 165*140 (h*b) Dessa är aluminiumbeklädda, öppningsbara (inåt) och spröjsade 2-luftsfönster. Karmdjupet är 120mm. Pris för dessa 600:- styck Säljer även 1st 80*80 pris 500:- 1st 130*90 pris 600:- 1st 155*130 pris 800:- dessa har karmdjup 110mm och är öppnings bara inåt. Samtliga fönster är 3-glas i gott skick. Kontakt via mail eller via telefon 16.00-21.00
På en trappa i vackert hus från 1929 finns den attraktiva minitvåan, belägen i populära Birkastan. Lägenheten har tidstypiska detaljer så som vitlaseratt trägolv, spröjsade fönster och högt i tak. Väggarna är målade i vitt med avrott för en fondvägg i sovrummet. Lägenheten ligger ett stenkast från Rörstrandsgatan med stort utbud av restauranger, pubar och affärer. Närhet till tunnelbana(S:t Eriksplan), bussar, Arlandabussar samt pendeltåg (Karlberg station). Gångavstånd till Karlbergsparken med vacka promenadstråk runt Karlbergssjön. Om ni önskar foton eller har frågor, är ni välkomna att kontakta mig.