Quantcast
Till salu inom: ”

springare stig lindberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

175765 SPRINGARE Gustavsberg studio Stig Lindberg L ca 17 cm. Utropspris 1000-2000:- Objekten säljs på nätauktion den 21:a April, följ budgivning och se sluttider på vår hemsida. Angivna priser är utropspriser, objekten säljs till högstbjudande. Vi har öppet för visning av objekten Mån klockan 13-18:00, Tis-To klockan 13:00-16:30, Fredagar klockan 11:00-15:00, samt Lördag 21/4 klockan 11.00-15.00 Vi finns vid Bruksgatan 22 i Skoghall, ca 7 km söder om Karlstad. Besök vår hemsida för mer information; http://www.hammaroauktionsverk.se
Underbar springare av kände Stig Lindberg. Sprngaren finns I två storlekar, den här är den mindre varianten. Den är mycket popular och eftertraktad. Mycket fint skick, Inga fel. Jag vill använda helst Blockets direktbetalning, som jag tycker verkar vara ett säkert sätt att sköta försäljningen på. Jag kan skicka paket, det blir då med schenker som är spårbart. Frakten kostar 65 kr som betalas av köparen. Jag packar noggrant. Vid användning av Blockets Direktbetalning finns en knapp på sidan av annonstexten som ska användas.
Hej! Jag säljer en svart-vit springare gjord av StigLindberg i Gustavsberg. Den har en lagad svans, och "sprickan" är som är så gott som osynlig. Den är för övrigt i väldigt gott skick. Priset är satt i sten för minst 3000+. För mer info eller bud - Maila! Telefon nr ges ut efter intresse. Det är fullt möjligt att komma och titta på den, men endast i Värmdö, Gustavsberg.
Helt felfri springare Höjd 14cm Längd 17cm