Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Barnvagn Emmaljunga duo Färg: rosa/svart - Liggdel med överdrag (vindskydd). Höj o sänkbar huvuddel, bra när barnet blir lite större och vill vara med. - Sittdel (vändbar) med 5-punktsbälte och avtagbar vindskyddspåse. - Suffletten fungerar både till liggdel och sittdel. - Easy Fix fäste för lätt borttagning av ligg- och sittdel. - Robust varukorg (stålkorg) där mycket får plats. - Luft-däck. - Matchande skötväska, aldrig använd. (Har i stället haft en Babybjörn skötväska som också är till salu i en annan annons) Kan skicka fler bilder om så önskas. Väl mött!
Hejsan ! Ska nu sälja våran Emmaljunga vagn pga att gossen växt ur den. Det är en liggdel som man kan plocka ur och göra om vagnen till en sittdel med sele och fotstöd. Det är en stålkorg under vagnen. Det är ett justerbart handtag som jag själv tycker är väldigt bra. Går även att vända på vagnen så barnet åker mot dig eller åt andra hållet. Den är ju begagnad med väldigt välvårdad och fräsch.¨ För fler funderingar så hör av er :)) Billigare vid snabb affär.
Svart med ljusgröna detaljer och reflexer. Klädseln är nytvättad. Tre fickor på suffletten plus tittlucka. 5-punktsbälte. Handtag, ryggstöd och fotstöd är reglerbara. Punkteringsfria däck som är breda och kommer fram på de flesta underlagen. Stålkorg och fotbroms. Regnskydd i grått med reflexer medföljer. Kan användas från 6 månader till 4-5år. Vagnen har använts som extravagn att ha på dagis. Säljer den pga att min son hellre sover i dagisets egna vagnar. Maila eller ring vid intresse.
Säljer en Emmaljunga av äldremodell i bra skick med en syskonsits till. Marinblå med krom chassi. Allt på vagnen fungerar och är helt och rent. Perfekt vagn att ha till dagis eller handla med då den kommer in över allt. Eller till den som vill ha en annorlunda syskonvagn. Kan tänka mig att sälja syskonsitsen för sig, ge mig ett bud! Vagnen har reglerbart styre och nya luft däck. Stor stålkorg under. En bra begagnad vagn! Säljer den då min stora pojk hellre vill åka ståbräda.
Hej! Säljer två Emmaljunga tvilling-/syskonvagnar!!! Emmaljunga twin cerox tvilling-/syskonvagn: - Färg: svart - Vändbart styre/handtag - Fullt liggläge - Nätkasse - Har ingen sufflett - Pris: 1000 kr Emmaljunga Classic tvilling-/syskonvagn: - Färg: grå/svart. - Individuellt justerbara fot & ryggstöd för ligg- eller sittläge. - Justerbart handtag. - Stålkorg undertill - Rengskydd - Mjuklift, ej av samma märke. - Pris: 750 kr Vagnarna är in fint skick!