Till salu inom

"stålkorgar säljes"

Butik Solna
3 dagar

Pheonix Gold Baselement RX112D

799 kr
Blocket.se
Luleå
5 dagar

Can-am 570 Pro

89 000 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Tumba

Emmaljunga duo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Barnvagn Emmaljunga duo Färg: rosa/svart - Liggdel med överdrag (vindskydd). Höj o sänkbar huvuddel, bra när barnet blir lite större och vill vara med. - Sittdel (vändbar) med 5-punktsbälte och avtagbar vindskyddspåse. - Suffletten fungerar både till liggdel och sittdel. - Easy Fix fäste för lätt borttagning av ligg- och sittdel. - Robust varukorg (stålkorg) där mycket får plats. - Luft-däck. - Matchande skötväska, aldrig använd. (Har i stället haft en Babybjörn skötväska som också är till salu i en annan annons) Kan skicka fler bilder om så önskas. Väl mött!
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Leksand

Emmaljunga barnvagn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hejsan ! Ska nu sälja våran Emmaljunga vagn pga att gossen växt ur den. Det är en liggdel som man kan plocka ur och göra om vagnen till en sittdel med sele och fotstöd. Det är en stålkorg under vagnen. Det är ett justerbart handtag som jag själv tycker är väldigt bra. Går även att vända på vagnen så barnet åker mot dig eller åt andra hållet. Den är ju begagnad med väldigt välvårdad och fräsch.¨ För fler funderingar så hör av er :)) Billigare vid snabb affär.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Emmaljunga Scooter 2008 Sittvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Svart med ljusgröna detaljer och reflexer. Klädseln är nytvättad. Tre fickor på suffletten plus tittlucka. 5-punktsbälte. Handtag, ryggstöd och fotstöd är reglerbara. Punkteringsfria däck som är breda och kommer fram på de flesta underlagen. Stålkorg och fotbroms. Regnskydd i grått med reflexer medföljer. Kan användas från 6 månader till 4-5år. Vagnen har använts som extravagn att ha på dagis. Säljer den pga att min son hellre sover i dagisets egna vagnar. Maila eller ring vid intresse.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Emmaljunga med syskonsitts

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer en Emmaljunga av äldremodell i bra skick med en syskonsits till. Marinblå med krom chassi. Allt på vagnen fungerar och är helt och rent. Perfekt vagn att ha till dagis eller handla med då den kommer in över allt. Eller till den som vill ha en annorlunda syskonvagn. Kan tänka mig att sälja syskonsitsen för sig, ge mig ett bud! Vagnen har reglerbart styre och nya luft däck. Stor stålkorg under. En bra begagnad vagn! Säljer den då min stora pojk hellre vill åka ståbräda.
900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Emmaljunga tvilling-/syskonvagnar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Säljer två Emmaljunga tvilling-/syskonvagnar!!! Emmaljunga twin cerox tvilling-/syskonvagn: - Färg: svart - Vändbart styre/handtag - Fullt liggläge - Nätkasse - Har ingen sufflett - Pris: 1000 kr Emmaljunga Classic tvilling-/syskonvagn: - Färg: grå/svart. - Individuellt justerbara fot & ryggstöd för ligg- eller sittläge. - Justerbart handtag. - Stålkorg undertill - Rengskydd - Mjuklift, ej av samma märke. - Pris: 750 kr Vagnarna är in fint skick!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj