Quantcast
Till salu inom: ”

stadium everest åkpåse dreamer baby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en NY oanvänd åkpåse av märket Carlo Baby. Carlo Åkpåse är en härlig vind- och vattenavvisande, fukttålig åkpåse. Den är fodrad med fleece och stoppad med syntetfyllning, är helt öppningsbar och har uttag för fempunktssele. Den är tålig mot smuts och enkel att torka av - även på insidan av åkpåsen. Håller ditt barn varmt under ruskiga höst- och vintertider. Mått: 99 x 46 cm. Färg: Svart, mörkgrått innerfoder. Har 2 st och behöver bara 1. Fotat den jag använder. Säljer den som är oupp packad för 300kr.
Åkpåse / sovsäck modell "Baby dreamer", Everest från Stadium. Mått: 100x50x45 cm Färg: svart och limegön Toppenbra till vagnen för det lite större barnet som ska sova ute i höst och vinter. Framförallt är denna åkpåse längre än traditionella åkpåsar. Tunn och smidig, samtidigt tillräckligt varm att sova ute även under kalla vinterdagar. Värmen regleras enkelt genom att man anpassar barnets kläder efter temperaturen. Dragkedja på hela längden samt även dragkedja så att man kan öppna helt vid fötterna.
Två st svarta/gråa Everest Dream baby sovsäckar/åkpåsar från Stadium säljes i nyskick. Perfekt att ha i vagnen, skidpulkan osv. Hål för bälte/sele, går att helt öppna i fotänden och dra över vagnen vid huvudänden. Fungerar perfekt! Pris: 180 kr styck Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.