Allt till salu inom "baby jogger city mini"

Sortering:
Butik Stockholm
Igår

MINI Cooper S Chili / Harma...

226 000 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Igår

MINI Cooper 5dörr Automat C...

169 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Volkswagen UP 5-dörrar 1.0...

40 900 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

Vedeldad badtunnor i Stockh...

24 500 kr
Blocket.se
Butik Nyköping
Igår

Badtunna - Jacuzzi i Söderm...

26 500 kr
Blocket.se
Butik Sandviken
Igår

Harley-Davidson FXCWC Rocke...

149 900 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Baby jogger city mini GT 2...

650 kr
Blocket.se
Butik Kalmar
Igår

Volvo XC60 B4 AWD Diesel Mo...

385 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Kumla

Babyjogger city mini singel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Jag har en baby jogger city mini single till salu. Den är i väldigt fint skick, inköpt på våren 2010 och endast haft den i bilen som en extra vagn. Så den är därför väldigt lite använd. Den är väldigt lätt att fälla ihop och tar väldigt liten plats. Jag tycker det är den enklaste anordningen för att fälla ihop vagnen. Det går med bara en hand. Pris: 2100kr Jag kan maila fler bilder vid intresse men kom gärna och titta på den verkligheten för att få en korrekt uppfattning. Ring eller maila vid intresse!
2 100 kr
Blocket.se

Barnvagn City Mini Baby Jogger

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Barnvagn i fint skick! Mycket smidig och lätt att resa med! Svängbart, ställbart, dämpande framhjul Sufflet - position för tre lägen Vaderad sits, fällbar till 150 grader 5-punktsbälte Förvaring (korg, 9kg, + fack) Vikt: 7,5 kg Viktkapacitet: 22,5 kg Nypris: 3495 kr Svängbar barnbricka ingår! (värde 300 kr) Instruktionsmanual finns. För mer info. var god se www.babyjogger.se Ring efter 19.00
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Mölndal

Babyjogger tvillingvagn dubbelvagn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vi säljer vår Baby Jogger City Mini dubbelvagn från 2009. Svart med röda detaljer. Mycket lätt att fälla ihop och går in även i mindre bilar. God komfort för barnen. Går att fälla till nära horisontellt läge. Om man kompletterar med valfri mjuklift(vi hade en Brio) så har man vagn från spädbarnstiden och ett bra tag framöver. Använd mellan sommaren 2010 till sommaren 2011. Garantibytt fönster i suffletten mot starkare och mjukare plast.
3 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Nykvarn

Baby Jogger City Mini Singel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Barnvagn i blått med tre hjul i väldigt bra skick. Väldigt bra skick. Väldigt lättstyrd på asfalt. Kan fällas ner till viloläge. Tygtak kan fällas ut vid behov. Väger endast 8 kg och vagnen fälls ihop automatiskt när man drar i remmen på sitsen . Bruksanvisning på följande språk medföljer engelska, tyska, franska och spanska. För barn från födseln upp till 15 kg. Nås enklast per telefon.
1 400 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Baby Jogger City Mini

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
En lättviktsvagn med patenterad ihopfällning, med ett enkelt lyft i remmen"fold"som sitter i sitsen fälls vagnen ihop. •Svängbart framhjul •Vadderad sits som går att fälla 150° •Ventilerad fällbar sits med infällbart vindskydd •Sufflet som har 3 olika positioner och genomskinligt fönster •8" lättviktshjul som har en snabb utlösningsmekanism och förslutet kullager •Förvaringsfack på baksidan av sitsen •Stötdämpande framhjulsupphängning •Bakre parkeringsbroms •Justerbart 5- punkts säkerhetsbälte med axelskydd och skydd för själva spännet •Förvaringskorg tål 9kg •Vikt 7,5 kg •Vikt kapacitet 22,5 kg Nypris ca 3,400kr Mitt pris 1,900kr
1 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj