Quantcast
Till salu inom: ”

stathmos personvåg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Personvåg

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1. L-format skrivbord (trä) med kanter i aluminium. Kantdelen kan justeras i djupled (max ca 110 cm). D:75 B:160 cm. 250 kr 2. Skrivbordshurts, på hjul, kromade handtag. D:50 B:45 cm. 100 kr 3. Två sängar, 90 x 200 cm, med rullbar ribbotten (IKEA). 150 kr/st 4. Två sängbord, B:40 D:40 H:50 cm, med utdragbar låda. (maila för bild) 75 kr/st 5. Stathmos typ 300, personvåg (upp till 130 kg), fint skick. 125 kr Endast avhämtning.
Två st. äldre personvågar enligt bild. Den mindre är av fabrikat KRUPS och den större av frabrikat STATHMOS. Den lilla fungerar fint. Jag har inte testat den stora fullt ut, men det är möjligt att det saknas någon detalj längst ned på kedjan som för över kraften till skalan. Säkert enkelt att ordna. Jag säljer helst båda för totalt 150:- eftersom de måste bort snart. Kom annars med ett bud så får vi diskutera saken! Måste hämtas på plats. Ring eftersom jag inte kollar e-posten speciellt ofta.
Stathmos har tillverkat vågar i Sverige i mer än 100 år. Denna våg är en gammal rejäl och vacker personvåg i mycket gott skick, nästan som ny. Vågen har originallackeringen kvar och man ser nästan inte att fotplattan är använd. Vågen är nyservad. Den visar rätt och är nykalibrerad med vikter från SP. Vågens kapacitet är 1 hg till 130 kg och med en visning av 1 hekto. Vågen är ihopfällbar. När man fäller upp fotplattan finns där ett handtag som gör det lätt att bära och flytta vågen. Denna typ av våg från Stathmos har i åratal används på läkarmottagningar, sjukhus, vårdcentraler m.fl. vilka vill ha en pålitlig våg som fungerar år efter år. Stathmos vågen är en svensk klassiker. Vågen hämtas av köparen.
Personvåg från Stathmos modell 300, fullt fungerande och rengjord emaljerad skalvåg. Maxvikt 120 kg. Retro vintage. Plattan man står på går att fälla upp för enklare förvaring (se bild). Gjutjärnet är grönlackerat, original. H =126 cm B = 36 cm D = 52/21 cm Ikea Olskär blandare (såld) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stathmos precisionsvåg hjälper dig att hålla koll på vikten! Ingen krånglande elktronik!