Quantcast
Till salu inom: ”

stiga primo batteri säljes

 laptop Asus

Landskrona

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Åkgräsklipparen har en stark motor, mekanisk växellåda med tre växlar framåt och en bakåt. Åkgräsklipparen har bakhjulsdrift. Manuellt aggregatslyft och klipphöjdsinställning. Klippbredden är på 78 cm. Den har en stabil vikt på 135 kg och du kan komma upp i 7,5 km/h. Det finns en choke. Strålkastare samt timräknare finns ej på denna modell. Klipparen är köpt på Granngården sommaren 2009 för ca 16000:- (Kvitto finns). Säljes i befintligt skick. En rem är av och behöver bytas, samt att batteriet är dåligt. Den startar med hjälp, eller om man laddar batteriet. 8000:- bvsa.
Stiga Primo med frontmonterat klippaggregat. Har för mig att det är en -06. Lite kantstött på plasten i bak men absolut inget som påverkar funktionen. För övrigt i väldigt fint skick. Lättstartad och går kanonbra. Elstart med nytt batteri. En del nya remmar och följer med en reservrem. Fina däck. Kom och provkör. Mvh Fredric Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stiga Primo åkgräsklippare / minitraktor. Nyservad med oljebyte, ny drivrem samt klipprem och helt nytt kraftigt batteri. En extra klipprem medföljer. Årsmodell 2008, använd endast två år på liten tomt. Klipper snyggt och utan ränder. Nypris ca 14 000 kr. Köp den nu för 7 900 kronor. Skicka mejl med namn och telefonnummer så hör jag av mig. För fler bilder, se http://gallery.helixcore.pl/stiga/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stiga Primo 12,5 HK El-start med nytt Batteri multiklipp justerbar stol nyslipade knivar servad
Stiga Primo till salu. Använd endast förra sommaren. Nyss hemkommen från översyn med bl.a nytt batteri och ny olja. Pris: 10.000 kr. P o k