Quantcast
Till salu inom: ”

stiga villa åkgräsklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

har en åkgräsklippare. stiga villa. 808 8 hk briggs o stratton motor. klippbredd på ca. 107 cm. lite rostigt men ny plåt på den som behöver lackas. 3 knivar. klipper kanon fint. elstart. dårligt batteri men lättstartat. pris: 5500:- finns i västerås Tel: 0739-586082 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stiga Villa enligt bild. Gasvajern har gått av men fungerar bra ändå. Fungerar bara på backen och de tre lägsta växlarna och har så gjort så länge jag haft den. Det räcker gått när man klipper. Nyckeln saknas men skruvmejsel fungerar bra. Annars finns de att köpa. Växellådan sprucken under och en bit av godset borta men det går ändå. Går ju att köpa en ny och pris är satt med hänsyn till detta. En gräsklippare som duger bra till ändamålet.
Gräsklippare modell Stiga 12 i mycket bra skick. Gräsklipparen är mycket lite använd och har förvarats i garage. Praktskt är att klippenheten sitter fram och att det går att backa och klippa samtidigt. Det finns flera Stiga 12 på blocket i Sverige men ingen under 12 000 kr. Vi säljer denna för 10 000 kr, och då undanbedes prutande. Modellen säljs ny av Stiga för 19.995 kr, se http://www.stiga.se/products/stiga_se/akgrasklippare/villa/villa-12.html
en st stiga villa med en ett år gammal motor, motorn har inte gått många timmar,, åkgräsklipparen är i bra skick kåpan som täcker motorn är lite uppklippt för motorns skull,,kommer inte ihåg ny priset på motorn riktigt men tror det låg runt 7-7500kr har ej kvittot kvar tyvärr,,klippbordet är slut måste svetsas upp eller ett bättre beg,,pris 3900kr prutat och klart annars får den vara kvar, och jag håller inte på den utan den som först är här med pengar får köpa den,,,och gräsklipparn förstår bara svenska,,
En fullt fungerande åkgräsklippare säljes. En Stiga Villa med elstart Nyrenoverad bl.a. på bromsarna och klippbordet. För säkerhets skull finns det även en bränslekran vilket hjäper till att hålla motorn hel även om gräsklipparen står stilla en längre tid. Smidig åkgräsklippare med bakhjulsstyrning som gör att du svänger tvärare än en framhjulsstyrd och därmed kommer åt där du behöver komma åt. Klippbord fram gör självklart att du kommer åt bättre in i hörn, under buskar osv.