Quantcast
Till salu inom: ”

stigfjord 34 till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Huset är 55 m2 med 2 bäddar, gäststuga 10 m2 med 2 bäddar. Egen brygga och strand. Unikt beläget inom Stigfjordens Naturskyddsområde med vid utsikt över Stigfjordens yttre öar. I maj-juni en plats för dig som söker lugnet och tystnaden, vill lyssna till fågelsången och se de första segelentusiasterna glida förbi bryggan. I juli och augusti är båtlivet på havet livfullt och öarna populära tilläggningsplatser. För den som söker restauranger, vill köpa färsk fisk, shoppa mm finns Mollösund och Nösund i närheten. Golfbana i Morlanda. Du får gå 300 meter på naturstig från bilen för att nå platsen. Stugan består av vardagsrum med köksavdelning, 2 sovrum och ett litet tvättrum. I köket finns stor kyl, frys, keramikhäll, ugn. Dusch finns utanpå hus och sjöbod. Mulltoa i separat uthus. Tillgång till båt och sjöbod/bastu ingår ej. Skötsamma par och familjer välkomnas. Uthyres företrädesvis i 2 veckors perioder. Huset lämnas städat. Ej rökning eller djur. Priser: v 18 tom 22 och 35 tom 38= 3500 kr/v v 23 tom 26 och v 34 tom 35 = 5000 kr/v
Här på altanen kan du ta en kopp kaffe och njuta av tystnaden och lugnet. Eller varför inte en middag efter en lång dag vid stranden. Till närmsta badplats är det bara 800 meter. Huset har helrenoverats. Köket är fullt utrustat och har en lantlig stil med pärlspont och fina bänkskivor av ek. Vid köksbordet får det plats sex sittande gäster. Det större sovrummet har en 1.60 säng och det mindre har en våningssäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa som man enkelt bäddar två extrabäddar i om man får gäster. Här finns förutom TV även DVD. WC/duschrum är fräscht kaklat i vitt. Det finns dessutom en veranda där man sitter under tak. Röra Strand ligger i ett naturreservat vid Stigfjorden på norra delen av Tjörn i Bohuslän. Här finns en gammal kulturbygd med gärdesgårdar, ängar och åkrar blandat med skog och kala klippor. Det finns tre fina stränder på nära håll med både barnvänliga sandstränder och kala klippor som man kan dyka ifrån. Till närmsta samhälle, Kållekärr, är det fyra kilometer. Här finns ICA-butik, bensinstation, apotek och vårdcentral. Ytterligare en mil västerut finns Skärhamn. Här finns bland annat det nordiska akvarellmuseet, systembolaget och flera restauranger. På Tjörn finns många fritidsaktiviteter som till exempel golfbana, kajakuthyrning och dykning, Det finns också många trevliga utflyktsmål som till exempel Marstrand, Flatön på Orust, Havets hus i Lysekil eller varför inte Liseberg som ligger i Göteborg drygt sex mil bort. Om man önskar hyra stugan längre än en vecka ges 500 kronor i rabatt på efterkommande vecka/veckor. Maila gärna om du har frågor.
Här på verandan kan du ta en kopp kaffe och njuta av tystnaden och lugnet. Eller varför inte en middag efter en lång dag vid stranden. Till närmsta badplats är det bara 800 meter. Huset har helrenoverats. Köket är fullt utrustat och har en lantlig stil med pärlspont och fina bänkskivor av ek. Vid köksbordet får det plats sex sittande gäster. Det större sovrummet har en 1.60 säng och det mindre har en våningssäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa som man enkelt bäddar två extrabäddar i om man får gäster. Här finns förutom TV även DVD. WC/duschrum är fräscht nykaklat i vitt. Det finns dessutom ett trädäck där man kan sitta under bar himmel och äta eller vila i en vilstol. Röra Strand ligger i det naturskyddade området vid Stigfjorden på norra delen av Tjörn i Bohuslän. Här finns en gammal kulturbygd med gärdesgårdar, ängar och åkrar blandat med skog och kala klippor. Det finns tre fina stränder på nära håll med både barnvänliga sandstränder och kala klippor som man kan dyka ifrån. Till närmsta samhälle, Kållekärr, är det fyra kilometer. Här finns ICA-butik, bensinstation, apotek och vårdcentral. Ytterligare en mil västerut finns Skärhamn. Här finns bland annat det nordiska akvarellmuseet, systembolaget och flera restauranger. På Tjörn finns många fritidsaktiviteter som till exempel golfbana, kajakuthyrning, dykning, Det finns också många trevliga utflyktsmål som till exempel Marstrand, Flatön på Orust, Havets hus i Lysekil eller varför inte Liseberg som ligger i Göteborg drygt sex mil bort. Vid hyra av fler än en vecka utgår en rabatt på 500 kronor för den påföljande veckan/veckorna.