Quantcast
Till salu inom: ”

storebro 34 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lyckohjulet
F
Lyckohjulet
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Storebro 34! Båten är i utmärkt skick både inne och ute!Hon är väl underhållen och renoverad genom åren. Nytt 2011: Genomgångna och servade motorer, spridare och generatorer är nya!! Nymålade tak och sidor, lackad 5 ggr, oljat däck, nya fendrar Dynor i Pelle Vävare tyg, teakklädda durkar. Båten är sjösatt. Värd att titta på!!! Tält till båten finns att köpa separat. Även byte plastbåt 30-34 fot intressant! Mer bilder på Båtbörsen.
Nu säljer vi vår "Vera" som är en Storebro Storö IV (34) med dubbla MD32-dieslar och ett välskött mahognyskrov. Båten har en väldokumenterad underhållshistorik med bl a all el och VA bytt. Satsa några timmar så har du en av de finaste båtarna du kan tänka dig. Maila mig för mer information om allt som är i bra form och vad som behöver göras för att få Vera i toppskick. Vagn och båthus ingår.
Ta chansen att förvärva denna klenod i original från 1967. Tillv nr 1403 Motorer: Volvo Penta MD 29 Diesel Skrov: Mahogny Vid seriöst intresse, vänligen kontakta mig via Mail eller Telefon för mer information om utrustning etc... OBS, jag är Inte ute efter en massa korrespondens som inte rör själva försäljningen av båten! Pris 249 000 SEK eller högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1984 hft AB+ Am