Quantcast
Till salu inom: ”

stockman provdocka säljes

Provdocka

Helsingborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

PROVDOCKA 36

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min provdocka märke Stockman strlk 38 Den finns att köpa på bergman-Johanssons där jag köpte min och kostar 8000.- ny Jag säljer min för halva priset, alltså 4000.- vilket är ett sjukt bra pris. Detta är den ultimata provdockan man bör ha som designer/sömmerska. Den står stadigt och perfekt o nåla i. Strlk 38 som även är standard. Den är i fint skick och är som om du skulle köpa en ny. Tveka inte o höra av dig om det finns funderingar.
Provdocka Stl.36 Mkt bra skick Från Bergman och Johanssonhar bra proportioner, jobbar med Stockman annars och denna är väldigt lik Dockan Knappt använd Reglerbar fot Lätt att nåla på Finns på Hedvigsborg i Borås men kan även ordna att den hämtas från Textilhögskolan
För dig som gillar antik retro lantstil och industri vintage: Provdocka herr, Girard : 2900 kr Frack (Saendéns) väst byxor : 550 kr Provdocka dam Stockman : 2500 kr Jieldé lampa 3-armad : 4500 kr Alpacka päls dam (38-40) : 2000 kr Finns fler bilder på www.suedeco.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Charmig antik fransk provdocka - Stockman Paris !
Antik fransk provdocka / gine från Stockman.