Quantcast
Till salu inom: ”

stonebreaker 400 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min Stonebreaker 400 som jag köpt 2008. Sedan dess så har jag nog använt den max 10 gånger, och avverkat max 5 mil. Så den är alltså så gott som ny! Cykeln har: 24 växlar Dubbelbottnade fälgar Kraftig aluminiumram Väldigt låg vikt Dämpad framgaffel Skivbromsar fram och bak mm. Cykeln har alltid förvarats inomhus. Även utsedd till bäst i test av Råd & Rön 2008 Nypris: 7000 kr Mitt Pris: 3333 kr Billigare vid en snabb och smidig affär!
Jag kom fram till att jag är för gammal för att cykla på vinter; 70+.... Cykeln har bra vinterdäck med dubbar, HELT NY krans med HELT NY kedja. Det är bara att köra... Allt funkar! Har Du frågor, kontakta mig. Du sparar både min och sin tid i fall att Du försöker pruta vid ankomsten... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min cykel pga flytt och kommer inte ha plats för den. Den är knappt använd, har bara stått i källare och altan. Cykeln blev bäst i test i Råd & Rön. Stötdämpare i framgaffel och har 24 växlar. ( 3*8 ) Nu kommer vi till dethär med tum.. vart kollar man sådant liksom?! Jag är 1.72 och den passar mig utmärkt. Den är ju lite lägre i modellen eftersom det är mountainbike helt enkelt. Du är välkommen att komma och kika på den. Det går atr pruta vid en snabb affär!
Hej! Har en silverfärgad damcykel av märket Stonebreaker 400 till salu. Den behöver ev nya däck, vet inte om det räcker att pumpa däcken. För övrigt fin och välbehållen, växlarna och kedjan är regelbundet servade. Förvarad inomhus. Lås med 1 nyckel. Pris 800kr Priset kan diskuteras vid snabb affär. Vid frågor ring helst då jag inte kollar mailen så ofta, efter kl 9 och innan kl 22, svarar jag inte så lämna namn och telefon nr så ringer jag upp. Mvh//Linnea Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mountainbike med dämpad framgaffel säljes. Cykeln användes flitigt i början men har stått stilla ett bra tag nu då jag köpte en ny större cykel. Den har handbroms både fram och bak och växlar. Sadeln är bekväm att sitta på även under längre turer. Har kvitto på köpet hos Cykelringen från 2000-06-12 Ramen är 19" och hjulen är 26" Säljes i befintligt skick och kan visas i Limhamn.