Quantcast
Till salu inom

"storsele rottingfåtölj säljes"

Helsingborg
Idag

Ikea storsele rottingftlj

350 kr
Blocket.se
Höganäs
Idag

Flyttrensning matbord rotti...

50 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Ikea storsele

450 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Kronobergs län

STORSELE rottingfåtölj

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nu säljer jag min svarta STORSELE-fåtölj från Ikea eftersom vi aldrig använder den. Den är använd två gånger, annars har den stått i sovrummet mot en vägg som prydnad. Den är felfri och mycket fin! Måtten på rottingfåtöljen är: Bredd: 69 cm Djup: 78 cm Höjd: 100 cm Nypriset på Ikea är 995 kr men jag säljer den för 700 kr. Ni kan nå mig via mail eller telefon. Jag kollar min mail dagligen och vill ni ringa mig så nås jag bäst efter kl 16 på vardagar.
700 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Skurup

'Storsele' rottingfåtölj & 'Lack' sidobord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
På grund av platsbrist säljer jag nu min vackra och riktigt sköna rottingfåtölj 'Storsele', samt 'Lack' sidobord på hjul. Båda är i fint skick, fåtöljen köpt förra hösten, bordet i höstas. Båda är svarta och passar bra ihop. För fåtöljen vill jag ha 500 kr (nypris 995 kr), för sidobordet 150 kr (nypris 249 kr). 600 kr jämnt för båda. Mått, 'Storsele': B69,D78,H100. Mått, 'Lack': L55,B55,H45. OBS: Endast mailsvar; skriv en rad så ringer jag upp eller mailar tillbaka så fort jag kan!
500 kr
Blocket.se

Ikea Storsele + Pelarbord / Klaffbord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en Ikea Storsele med tillhörande dyna Djupvik. Totalt nypris 1195. Otroligt eftertraktad rottingfåtölj i absolut nyskick. Har suttit i den max 3 gånger. Denna ''färg'' har slutats säljas av Ikea. Liknande modell säljs av Svenskt tenn för nästan 10 gånger priset. Pris 900 kr Säljer även ett väldigt vackert antikt nätt pelarbord / Klaffbord med otroligt vackra fötter. I bra skick men med mindre repor. Lägger man på ett lager olja kan det bli hur fint som helst. Ca 110 cm brett med utfällda klaffar Pris 600 kr
600 kr
Blocket.se

Rottingfåtölj Storsele och String hylla

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljer rottingfåtölj Storsele i nyskick från Ikea. http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/20201682/ Obehandlad en färgställning som inte finns kvar längre, går att spraymåla i vilken färg man önskar eller behålla den som den är. Säljer den för 650:-, Nypris 995:- 3st String tidskriftshylla i vitt för string bokhylla. http://www.rum21.se/sv/artiklar/string-tidsskriftshylla.html 250:-/styck, Nypris 475:-/styck Allt är från ett djur och rökfritt hem. Lättast att nå via sms eller mail (Annonsen tas bort när allt är sålt)
250 kr
Blocket.se