Till salu inom

"strippstång dansstång säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Oanvänd x-pole, Dansstång, Strippstång

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Helt oanvänd dansstång som jag köpte för att kunna dansa men nu har jag flyttat så har ej plats för denna. Stången sitter fast med hjälp av 2 skruvar i taket. funkar till alla taklängder. Väldigt lätt att montera upp. En bra Pole för nybörjare. Kan gå ner i pris vid snabb affär. Ni kan kontakta mig via email eller ring. amandasrof@hotmail.com 0707365992 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Göteborg

Strippstång / Dansstång

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Strippstång / Dansstång /Poledance passar för takhöjd 238-247cm monteras enkelt genom att spänna fast mellan tak och golv!(Man kan också skruva fast en platta i taket). Sen är det bara börja träna. Ej delbar. Maila oss så ringer vi upp.
999 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Göteborg

Poledance/Dansstång/Strippstång

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Köpt för 3.000 kronor! Använd några få gånger, i väldigt bra skick! Tar cirka 5 minuter att sätta upp i exempelvis vardagsrum och är väldigt lätt att montera ner. Endast seriösa köpare, ring gärna!
1 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Stockholm

Portabel Strippstång / Dansstång X-pole

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
X-pole är världsledande på portabla strippstänger. Tyvärr så annonseras det ut dåliga kopior här på blocket så riskera inte att skada er pga en stång som inte håller vad den lovar. Detta är en äkta X-pole. X-Pole används idag av alla seriösa poledanceskolor i Sverige. Om något annat märke påstår något sådant så be om referenser. X-Pole XPERT är världens första dansstång med bottenjustering som kan användas som både fast och roterande stång. Designad i sammarbete med proffesionella dansare för att uppfylla de högt ställda kraven hos eliten inom poledance. Med bottenjusteringen behöver man inte längre stå på en stege för att sätta upp sin stång. X-Pole XPERT använder sig av ett unikt justersystem som eliminerar risken för stänger som skruvar upp sig. XPERT har en helt ny täckhylsa som ger en helt slät övergång utan skarpa kanter som kan störa dansaren. X-Pole XPERT har även en nydesignad mikrobas som samtidigt som den ser till att stången står stadigt inte är ivägen. XPERT (XX): Inga tak eller golvfästen! Inga skruvar, krokar eller hål. Bottenjustering, ingen stege behövs. Nya X-Joint systemet, snabb och enkel ihopsättning. Släta skarvar, inga skarpa kanter. Fast eller roterande ( 6 kullager ), två gömda låsskruvar för att låsa/låsa upp. Tiltbar mikrobas som hanterar ojämna golv. Väl tilltaget takstöd som sprider ut trycket över en stor yta. Bärväskor inkluderade. Aldrig använd, ny i kartong. Ny pris 2895:-
1 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj