Quantcast
Till salu inom: ”

dansstång säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fantastiska X-pole pga lägenhetsflytt. I paketet ingår förutom standarddelarna även en förlängningsdel som gör att man kan sätta upp stången i ett rum med en takhöjd på över 3 m. Stången skruvas upp som ett stag mellan golv och tak, inga skruvar behövs, den sitter stadigt och lämnar inga som helst märken varken i golv eller tak (det vet jag av erfarenhet) Paketet är tungt vilket innebär att jag endast säljer till någon som kan komma och hämta stången själv. Den kan under vecka 7 och vecka 8 hämtas på Sveavägen 74 i Stockholm och efter vecka 8, i Hägersten.
Hejsan!!! Nu håller vi på och säljer ut lite prylar som inte används längre. Bla. så har vi en äkta X-pole 50mm krom (ej xpert lite äldre som spänns vid taket) som köptes från poledance.nu för ett par år sedan men som inte har använts så flitigt på senare tid. Känner du att ni får mera nytta av den så hör av er. Med X-Poles X-joint-teknologi för enklare och säkrare ihopsättning och blixtsnabb växling mellan fast och roterande läge är detta den ultimata stången. Innehåller allt du behöver för en takhöjd mellan 2235 mm och 2745 mm.
X-Pole 50 mm T-Guld säljes, endast uppsatt och använd ett fåtal gånger. Speciell ytbehandling som ger en guldfärgad yta och bättre grepp. Kan användas både som fast och roterande. Stången har en platta vardera ände och lämnar inga märken i golv eller tak (man använder inga skruvar utan X-Poles justeringssystem spänner stången på plats). Köptes på poledance.nu för 3195 kr och säljes nu för 1500 kr. Introduktionsvideon The Art Of Pole Vol 1 medföljer som bonus för den som vill.
Säljer min x-pole/ dansstång, komplett med väska. Inköpt i jan 2014, endast använd ett fåtal gånger. Skick, som ny. Du får även med en tränings dvd för nybörjare. X-Pole New Sport 45 mm Krom Innehåller allt du behöver för en takhöjd mellan 2235 mm och 2745 mm. Stången spänns upp vilket betyder att du inte får några borrhål när du vill ta ner den. För mer info www.poledance.nu Nypris: 2895 kr Säljes för: 2000 kr Ring el maila vid intresse Helen
Säljer en X-pole dansstång, komplett med väska. Skick, som ny! Mycket lätt att montera. Säljes för 1800kr. Ny pris: 2895kr. Mer info: www.poledance.nu XPERT är världens först bottenspända, fasta och roterande dansstång. Passar både nybörjare och avancerad dansare. Med X-Poles X-joint-teknologi för enklare och säkrare ihopsättning och blixtsnabb växling mellan fast och roterande läge är detta den ultimata stången. Innehåller allt du behöver för en takhöjd mellan 2235 mm och 2745 mm. Vill du ha den hemskickad står du för transporten. (Frakt 280kr)