Till salu inom

"strutsar till salu säljes"

Växjö
9 dagar

Harley Davidson breakout

220 000 kr
Blocket.se
Norrköping
3 månader

Leather boots & Hollies str...

1 400 kr
Citiboard
Butik Värmlands län
12 år

Animal Life - Young & Wild...

Hyrahyra.se
Butik Örebro
12 år

Djursjukhuset - Det bästa f...

Hyrahyra.se
Stockholm
13 år

Stuga på hästgård

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Djurkrets

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Rabén & Sjögren. 1971. 66 sidor. Inbunden biblioteksbok, inplastad i mycket gott skick. "Denna diktsamling porträtterar ett trettiotal djur. De är av högst varierande slag, från giraffen till krabban, från vinbärssnäckan till strutsen. Varje djur får en identitet, som Maria Wine tecknar med stor konstnärlig säkerhet. Att människor och djur har mycket gemensamt visar hon på ett både inträngande och lekfullt sätt. Väsentliga komplement till dikterna är Anna Riwkins djurbilder. De är dock inte "beställda" till varje dikt, lika litet som dikterna är skrivna med bilderna som utgångspunkt. Bilderna har tagits i många länder, inte minst i Israel. En stark inlevelse i djurens värld kommer till uttryck i både bilderna och dikterna.
50 kr
Bokbörsen.se

Naish Cult SLE Kite 9 m2 + 13,5 m2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer mina två Naish Cult kites. De är av årsmodellen 2009, men är i princip som nya. Använda 5-10 gånger max, och i nyskick! Kompletta med bom, linor och väska. De bästa kite jag någonsin haft! Säljes var för sig för 3900:- styck. Text enligt Naish hemsida; Naish Cult (2009) Kite Construction: - Naish Quality - Dual2-Ply Trailing Edge - Molded Trailing Edge Reinforcement - Molded EVA/PU Bumpers - Aramid Patches - Internal Aramid Reinforcements - Vertical Seam Struts - Delta-Cut Trailing Edge - 2 Piece LE
3 900 kr
Blocket.se
Klockor  ·  Stockholm

Jaeger-LeCoultre Memovox

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Memovox i stål från ca 1958 med diam. 37 mm med automatisk uppdrag (hammarautomat) Cal P815 och utan datum samt med alarm funktion. Med original JLC kronor dock av senare datum. Klockan är i väldigt bra original skick och fungerar utan problem. Säljes med ett svart aligator band samt ett nytt cognac färgat struts band. Jag lämnar en månads funktions garanti på klockan. Har bara den här bilden som visas. Är intresserad endast att byta mot JLC Reverso Classic i stål på läderband med mekaniskt verk. Kan visas i centrala Stockholm.
15 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj