Allt till salu inom "josef frank tyg"

Sortering:
Visar sida 1 av 17

Tidigare annonser till salu

Howard Luxor soffa Sawana i olika tyger

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Vi är specialicerade på Howard möbler och sänggavlar. Sedan starten 2006 har vi visat den svenska marknaden att vi har högsta kvalitet till lägsta pris! Howard Luxor 2.5a rak soffa (215cm bred), olika standard tyger att välja mellan. välj mellan kallskum eller dunstoppning (+795). pris 7195:- ring eller kolla vår hemsida för mer info Tyget på soffan på bilden heter Sawana Hittar ni ert favorit tyg någon annanstans än hos oss, köp det och skicka det till oss så klär vi soffan i det. ex Romo josef frank m.fl FRI FRAKT I HELA SVERIGE!
0 kr
Blocket.se

Josef Frank väska Manhattan oanvänd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer min fina Josef Frank väska i tyg Manhattan. Fick den i present förra året, men har inte använt den. Egentligen är det ju bättre att den kommer till användning. Den kostade 1600 kr som ny, o är helt oanvänd. Välkommen att höra av dig om du tycker att du vill ge den ett nytt hem. Mått bredd 50 cm, höjd inkl handtag 41 cm, exklusive handtag 32 cm. Bottens bredd 10 cm. I jättefint nyskick.
1 300 kr
Blocket.se

Howard Soffa rak olika färger

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Vi är specialicerade på Howard möbler och sänggavlar. Sedan starten 2006 har vi visat den svenska marknaden att vi har högsta kvalitet till lägsta pris! Howard Luxor 2.5a rak soffa (215cm bred), olika standard tyger att välja mellan. välj mellan kallskum eller dunstoppning (+795). pris 7195:- ring eller kolla vår hemsida för mer info Hittar ni ert favorit tyg någon annanstans än hos oss, köp det och skicka det till oss så klär vi soffan i det. ex Romo josef frank m.fl
0 kr
Blocket.se

Tyger från Svenskt Tenn, Josef Frank

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Jag har tyger "primavera" i bomull och " mirakel " i 315 g lin som kommer inte komma till rätta i vårt hem. Båda är ritade av Josef Frank för Svenskt tenn. Tyger är nya. Det finns ca 2 m av "Primavera" och 1.6 m av " mirakel" till sammanlagt värde av över 4000 kr. Jag vill ha 1000 kr för "mirakel" och 1000 kr för "primavera" Mejla eller smsa gärna
0 kr
Blocket.se

Antik Karl-Johan soffa - billig

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Antik Karl-Johan soffa säljes på grund av flytt och platsbrist. 1800-tals soffa som är i bra skick. Säljes för ca 4000:- på de flesta antikaffärer men behöver som sagt göra en snabb affär. Utdragbar. Mått: 200cm lång 60cm djup 98cm hög Kan användas som den är eller kläs om/målas om. Skulle bli helt underbar i något av Svenskt Tenns tyger av Josef Frank eller något annat stormönstrat. Hör helst av er per telefon.
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj