Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Ska du bygga studio? Bra, för nu behöver jag göra mig av med min maffiga studiomöbel. Ursäkta den usla bilden men bordet är inte uppställt för tillfället så jag fick ta den enda bilden jag hade. Det var från början ett proffsbord för videomixning som jag har försökt modda efter bästa förmåga. Jag är väl ingen möbelsnickare precis men tycker det blev rätt OK. Är du petig kan du ju alltid putsa lite till. Jag har använt vinklingsbara bordsben från IKEA till den som du ser på bilden, dom följer självklart med. Måtten (utan ben) är: Djup 123 cm Längd 166 cm Höjd 45 cm Sen beror det lite på lutningen hur mycket plats den tar. På vänstersidan finns 5 HE 19" rackplatser under högtalarhyllan. På högersidan finns också 5 HE under högtalarhyllan + 10HE i själva bordsskivan. Mittensektionen mellan högtalarhyllorna är lite nedsänkt även i skivan.
Studiomöbel / studiobord från Thomann med integrerade 19"-rack i både övre och undre delen av möbeln. NEDRE DEL Bredd: 183 cm Höjd: 76 cm Djup: 39 cm ÖVRE DEL Bredd: 152 cm Höjd: 28 cm Djup: 39 cm Möbeln är i mycket gott skick och säljes på grund av platsbrist. Den är just nu isärskruvad i två delar för avhämtning. Nypris: 3 575:- Mer info: www.thomann.de/se/studiorta_producer_station.htm Maila! Mvh Fredrik
Studiomöbel, 6 månader gammal! Säljes pga av jag har ett nytt bord på gång! Bordet är i nyskick! 151x75 cm arbetsyta 104 cm högt! Bordet har plats för upp till 8 rackeffekter + en hylla på baksidan för förvaring av kablar!
Tja. Säljer nu mitt fullt fungerande studiobord. Ett bord som låter bra och som fungerat väl för mig. Bordet sitter i en specialbyggd studiomöbel som medföljer vid köp. Bordet är utbyggt med effectcards och 3 adat kort! Länk till mer info: http://www.mackie.com/pdf/d8bv5_om.pdf
Bygga studio i sommar? Jag vill bli av med denna gedigna studiomöbel. Prisförslag inklusive vinkeljusterbara ben, kom annars med bud eller kul byte. Mått: Djup 123 cm Längd 166cm Höjd 45 cm (utan ben) På vardera sidan finns 5HE rackplatser och i själva bordet finns 10HE till. Totalt 20HE alltså. Luckor finns på baksidan för snygga kabeldragningar.

... eller prova att söka på skrivbord ikea jerker studiobord