Quantcast
Till salu inom: ”

superellips ben säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Zara jeans

Stockholm
Matbord

Norrtälje
Air Skier

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett Superellips bord från Fritz Hansen som är i storleken 180x120cm Skicket är ok, med betoning på OK. Bordet är troligtvis från slutet av 80/ början 90 talet. Det dåliga först då 1. Skivan skulle inte ta skada av en omgång färg, det finns en del repor. 2. Metallkanten är lös på ett par ställen. Det bra: 1. Benen är upp-putsade och i gott skick. 2. Kanten även om den är lös är i tämligen gott skick efter en ordentlig omgång av sandpapper. Bilden är på bordet i fråga, och inte någon produktbild eller bild jag "hittat" på nätet. Med tanke på skicket så är priset satt därefter. Priset är inte prutbart.
Ett jättesnyggt vitt, ovalt matsalsbord. Det är 180 cm långt. Benen är i blank krom.
Ett bord i den berömda "superellipsfamilen" av den världsberömde möbeldesignern Bruno Mattsson. Längd 4,20 m. Lämpligt som konferensbord eller dyl. Bra skick. Avtagbara ben underlättar transporten. Bordet delas i två delar vid transport. 19 stolar i samma färg ingår (ej de på bilden men liknande) Ett "klipp"
Superellipsbord 180X90 indragna kromade ben. Skiva i björk. Bordet är i mycket bra skick men inte helt perfekt. Original märkning under bordet. Kvitto från ny köpet finns.
Nu säljer jag mitt etikettmärkta Bruno Mathsson Superellips pga platsbrist. Bordet har beteckningen Mi 717 A och formgavs 1948 av Bruno Mathsson. Skivan, av bok, har måtten 180x90 cm och har kluvna ben av böjlimmad bok. . Höjden på bordet är 63 cm. Skivan är professionellt sicklad och obehandlad, kan om önskas lackeras.