Allt till salu inom "superstor vas glascylinder ikea x2"

Sortering:
spegel
Idag

spegel Visa liknande

550 kr
Blocket.se
Speglar
Idag

Speglar Visa liknande

5 kr
Blocket.se
Köksö
Umeå
Idag

Köksö Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Prydnadssaker  ·  Stockholm

Svart vas FYLLIG fr Ikea

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Säljes pga flytt! Svart fin vas, 82cm, med torkade bukett "pilar" i svart och vitt som dekoration. Allt är från Ikea och nypriset för detta är: 417:- Mitt pris: 200:- Vasen är hel och ren, även dekorationerna i den. Hämtas innan den 3/1-14 på Södermalm. Finns annonsen kvar finns allt kvar. Kontakt enbart via mejl eller sms, tack!
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsjö

Vaser dator Ikea förvaringskorg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Vi har lite prydnasföremål som är till salu. Det är: 1. en olivgrön laserad kermik vas tillverkad i Tyskland - 150 SEK 2. en grönbrun laserad kermaik vas med blomstermotiv tillverkad i Tyskland - 150 SEK Har flera vaser i olika färger, säg så majlar jag bilder på dem. Slutligen en fungerande hemdator från Dell med tangentbord och bildskärm 19". Stort internminne och två interna hårddiskar 250 + 500 GB om jag minns rätt. HAr suttit Windows XP-Professional som fungerade bra. Tyvärr är det inte kvar så man måste ominstallera operativsystemet om man inte trivs med den ryska Windowsversion som sitter i nu (också XP) 400 SEK 4. Korg förvaringslåda med lock från Ikea i skick som ny. 150 SEK Alla saker är i mycket fint skick ni är självklart välkomna att titta på dem. Bara att slå en signal eller skicka ett mejl. Vi bor i Högdalen.
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsjö

Vaser bildskärm DELL Ikea förvaringskorg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Vi har lite prydnasföremål som är till salu. Det är: 1. bildskärm från DELL 1907FPt 19" med USB anslutningar fint skick! 350 SEK 2. en olivgrön laserad kermik vas tillverkad i Tyskland - 150 SEK 3. en grönbrun laserad kermaik vas med blomstermotiv tillverkad i Tyskland - 150 SEK Har flera vaser i olika färger, säg så majlar jag bilder på dem. 4. En ljustake i svart metall som hänger på väggen. 120 SEK 5. Korg förvaringslåda med lock från Ikea i skick som ny. kan majla bilder. 150 SEK Alla saker är i mycket fint skick ni är självklart välkomna att titta på dem. Bara att slå en signal eller skicka ett mejl. Vi bor i Högdalen.
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsjö

Bildskärm DELL Ikea förvaringskorg vaser

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
1. bildskärm från DELL 1907FPt 19" med USB anslutningar fint skick! 350 SEK 2. en olivgrön laserad kermik vas tillverkad i Tyskland - 150 SEK 3. en grönbrun laserad kermaik vas med blomstermotiv tillverkad i Tyskland - 150 SEK Har flera vaser i olika färger, säg så majlar jag bilder på dem. 4. En ljustake i svart metall som hänger på väggen. 120 SEK 5. Korg förvaringslåda med lock från Ikea i skick som ny. kan majla bilder. 150 SEK Alla saker är i mycket fint skick ni är självklart välkomna att titta på dem. Bara att slå en signal eller skicka ett mejl. Vi bor i Högdalen.
350 kr
Blocket.se
Möbler och Heminredning  ·  Eskilstuna

Superstor vas glascylinder Ikea x2

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Ca 1 meter höga, två st. Finns i centrala E-tuna
250 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj