Quantcast
Till salu inom: ”

superstor vas glascylinder ikea x2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes pga flytt! Svart fin vas, 82cm, med torkade bukett "pilar" i svart och vitt som dekoration. Allt är från Ikea och nypriset för detta är: 417:- Mitt pris: 200:- Vasen är hel och ren, även dekorationerna i den. Hämtas innan den 3/1-14 på Södermalm. Finns annonsen kvar finns allt kvar. Kontakt enbart via mejl eller sms, tack!
Vi har lite prydnasföremål som är till salu. Det är: 1. en olivgrön laserad kermik vas tillverkad i Tyskland - 150 SEK 2. en grönbrun laserad kermaik vas med blomstermotiv tillverkad i Tyskland - 150 SEK Har flera vaser i olika färger, säg så majlar jag bilder på dem. Slutligen en fungerande hemdator från Dell med tangentbord och bildskärm 19". Stort internminne och två interna hårddiskar 250 + 500 GB om jag minns rätt. HAr suttit Windows XP-Professional som fungerade bra. Tyvärr är det inte kvar så man måste ominstallera operativsystemet om man inte trivs med den ryska Windowsversion som sitter i nu (också XP) 400 SEK 4. Korg förvaringslåda med lock från Ikea i skick som ny. 150 SEK Alla saker är i mycket fint skick ni är självklart välkomna att titta på dem. Bara att slå en signal eller skicka ett mejl. Vi bor i Högdalen.
Vi har lite prydnasföremål som är till salu. Det är: 1. bildskärm från DELL 1907FPt 19" med USB anslutningar fint skick! 350 SEK 2. en olivgrön laserad kermik vas tillverkad i Tyskland - 150 SEK 3. en grönbrun laserad kermaik vas med blomstermotiv tillverkad i Tyskland - 150 SEK Har flera vaser i olika färger, säg så majlar jag bilder på dem. 4. En ljustake i svart metall som hänger på väggen. 120 SEK 5. Korg förvaringslåda med lock från Ikea i skick som ny. kan majla bilder. 150 SEK Alla saker är i mycket fint skick ni är självklart välkomna att titta på dem. Bara att slå en signal eller skicka ett mejl. Vi bor i Högdalen.
1. bildskärm från DELL 1907FPt 19" med USB anslutningar fint skick! 350 SEK 2. en olivgrön laserad kermik vas tillverkad i Tyskland - 150 SEK 3. en grönbrun laserad kermaik vas med blomstermotiv tillverkad i Tyskland - 150 SEK Har flera vaser i olika färger, säg så majlar jag bilder på dem. 4. En ljustake i svart metall som hänger på väggen. 120 SEK 5. Korg förvaringslåda med lock från Ikea i skick som ny. kan majla bilder. 150 SEK Alla saker är i mycket fint skick ni är självklart välkomna att titta på dem. Bara att slå en signal eller skicka ett mejl. Vi bor i Högdalen.
Ca 1 meter höga, två st. Finns i centrala E-tuna