Quantcast
Till salu inom: ”

suzuki savage ls 650 tillbehör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilbama

Malmö
Kain

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Årsmodell: 1995 Mätarställning: 3500 mil Färg: RÖD Typ: Custom Besiktigad: 110628 utan anmärkningar Skattad: t.o.m. dec 2011 Med tungt hjärta måste jag p.g.a. tidsbrist och sjukdom sälja min älskade lilla pärla. Mycket fin, tjejkörd Suzuki Savage (mellanklass) med speciella målningar som gör den personlig och unik. Perfekt för tjejer eftersom den är låg och lättmanövrerad. Otrolig skön och härlig att köra!!!!Nyservad och välskött. Billig försäkring. Custom LS650P LS650 LS 650. PRIS 25 000 eller högstbjudande. Finns i Bankeryd. Skicka helst mejl. OBS! Jag säljer även allt tillbehör såsom skinnställ (dam), stövlar, lås m.m. Sök på Blocket: Komplett MC-utrustning, Bankeryd.
Hej, ja då är det så att jag har en Suzuki savage650cc som bara står och tar plats och så finns det ingen tid till den heller, så då är det bättre att göra sig av med den. Det är som sagt en Suzuki som är i mycket fint skick inte körd alls mycket den tiden jag har haft den. Lite snabb info om den. Årsmodell - 1996 Miltal - 14261 Tillbehör till den skickas med också, ett annat avgassystem mm. Hör av er vid intresse mvh
Suzuki LS650 Savage Mätarställning: 2840 mil Typ: Custom Info: Tillbehör: Sissy, pakethållare, väskor, effektsystem. (LS 650)
Raask avgassystem till Till LS 650 enligt bild. Pris 1300kr. Lilla röret er en insats för besiktning. Det som syns på bild är det som finns, troligtvis saknas någon klämma eller liknande för montering. Vi har även original dämpare till LS650 Det finns även andra delar till modellen.
SUZUKI LS650 SAVAGE Skrotas och säljs i delar. För info om skick och pris på övriga delar ring eller maila. Vi skickar över hela norden. Prisexempel: tuta 50:- för vägbeskrivning se:www.samsmotor.se