Quantcast
Till salu inom: ”

suzuki k50 säljes

Suzuki K50

Strängnäs
Suzuki k50

Skellefteå
Suzuki k50

Hedemora
Suzuki K50

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min moppe, det är en Suzuki K50 med en renoverad motor på. Renoverade motorn för den drog tjuvluft sedan har den för det mesta stått, men startade den idag och den funkar jättebra. Säljer den pga att jag har körkort idag. Byter inte till mig nått tv-spel eller liknande, om ni tänker försöka med det så är det ingen ide att du/ni ringer. Om annonsen finns kvar så finns moppen kvar, den finns i Deje
Hejsan! Jag skall nu sälja mitt PsP Original för att jag behöver pengar till en moped. Finns inte så mycket att säga, fick den i födelsedagspresent -08 och har knappt använt den. Finns lite smårepor på skärmen, men inget allvarligt. Originalkartong osv finns med, hela kärret! Detta kostade 2300 kr nytt men säljer det nu för 800 kr inkl. Det smidiga fodralet och plastfodralen till spel! Kan även tänka mig att lägga till en 23'' LCD tv och du har en bra moped i skick, är det en suzukik50 eller en honda mt5 är det deal direkt! Mvh Christopher.
Hej. Nu säljer jag min lilla prutt som bara stått i garaget i ett par år. Den har till en viss del behov av reparation.. som resulterat efter att den har blivit stulen. Har kört en del efter det, men vid senaste försök lyckades jag inte få liv i den. Som behövs bytas/lagas *Nytt bakdäck* *5 ekrar som fattas i bakdäcket* *Ny kick* *blinkers om man vill ha det* *bromshandtag* *Dra elkablar på nytt* *Nytt startlås* *Ev motor renovering* Vid snabb affär kan priset diskuteras på plats.