Quantcast
Till salu inom: ”

suzuki k50 säljes

Suzuki K50

Stockholm
Suzuki k50

Uppsala
Suzuki k50

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min moppe, det är en Suzuki K50 med en renoverad motor på. Renoverade motorn för den drog tjuvluft sedan har den för det mesta stått, men startade den idag och den funkar jättebra. Säljer den pga att jag har körkort idag. Byter inte till mig nått tv-spel eller liknande, om ni tänker försöka med det så är det ingen ide att du/ni ringer. Om annonsen finns kvar så finns moppen kvar, den finns i Deje
Hejsan! Jag skall nu sälja mitt PsP Original för att jag behöver pengar till en moped. Finns inte så mycket att säga, fick den i födelsedagspresent -08 och har knappt använt den. Finns lite smårepor på skärmen, men inget allvarligt. Originalkartong osv finns med, hela kärret! Detta kostade 2300 kr nytt men säljer det nu för 800 kr inkl. Det smidiga fodralet och plastfodralen till spel! Kan även tänka mig att lägga till en 23'' LCD tv och du har en bra moped i skick, är det en suzukik50 eller en honda mt5 är det deal direkt! Mvh Christopher.
Hej. Nu säljer jag min lilla prutt som bara stått i garaget i ett par år. Den har till en viss del behov av reparation.. som resulterat efter att den har blivit stulen. Har kört en del efter det, men vid senaste försök lyckades jag inte få liv i den. Som behövs bytas/lagas *Nytt bakdäck* *5 ekrar som fattas i bakdäcket* *Ny kick* *blinkers om man vill ha det* *bromshandtag* *Dra elkablar på nytt* *Nytt startlås* *Ev motor renovering* Vid snabb affär kan priset diskuteras på plats.
suzuki k50 ca -77 Absolut ingen skönhet men den funkar jag har kört ett mopperace 6,5 mil och kom runt. den går säkert par till. Du som vill ha en perfekt moped skall INTE ringa men vill du ha en moped som du kan lägga precis hur mycket pengar på som helst eller bara vill åka ett par race för 1800 kr kan ringa men jag prutar inget då är det bättre att anväda den nästa långfredag eller fylla ut en slänt med.OBS defekter finns men den går att köra med och den går att bromsa med.
En röd Suzuki K50 från 1984 säljes. Alla delar är original och fungerar perfekt. Batteriet är ca. två månader gammalt. Både blinkers och lyktor funkar. Tomgångskruven är konstig så för närvarande finns ingen tomgång om man inte throttlar lite. Fler bilder kan mailas vid intresse. Provkörning inom vallgraven går att ordna. Integralhjälm och godkänt lås ingår (värde 1500kr) OBS! Billigare vid snabb affär, priset är enbart sänkt pga. vädret.