Quantcast
Till salu inom: ”

svarthuvad vitbukspapegoja säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina två svarthuvade vitbukspapegojor på grund av tid brist. Det är en hona som är 3 år och en hane som är 6 år och jag säljer bara dom som par. Honan har lagt 4 ägg en gång och det var tre små fåglel ungar i dom. Båda två är hand tama och de busvisslar och kan säga Gotti gott gott och andra ljud. Dom är väldigt sällskapliga och vill vara med överallt. Har ni några frågor så får ni gärna höra av er till mig.
Det är dags för mig att sälja mina papegojor, jag har inte längre den tiden som det krävs att ta hand om de, de är ringmärkta med uppfödarbevis, de är 8 och 6 år gamla, dock är hanen väldigt agressiv, så de passar inte som tamgojor, utan är avseda för avel. de lägger ägg mellan 2- 3 gånger om året mellan 3-4 ägg. är det några frågor ni har så är det bara att ringa!
Hej, två av mina papegojor har fått en unge, en frisk, föräldrauppmatad charmig krabat som blivit hanterad sen dag ett och är tam. Busig och lekfull som denna fågelsort är. Du som köper ska vara beredd att lägga ner tid och energi på fågeln som kräver mycket sällskap å uppmärksamhet och även gärna en partner i framöver. Äter grodda frön, pellets, frukt å grönt, ris, pasta och även godis som nötter. Den har tappat en klo som bebis men inget som stör varken utseende eller fågelns motorik.
Hej nu ska jag sälja min lilla ögonsten pga tidsbrist, han heter "Putte" och är 15 år gammal, en jätte tam fågel som älskar att vara med överallt och är jätte nyfiken. Maten vi människor äter är det bästa han vet, han älskar att sitta med vid tallriken. Buren är stor och massor med matskålar och leksaker medföljer. Priset är på grund av att jag verkligen behöver få iväg han men jag vill inte ge bort han för det är ett liv det måste kännas bra. Kan tänkas ännu billigare vid snabbaffär. Med vänlig hälsning, Robin
Hej! Nu måste jag tyvärr sälja min papegoja pga tid brist. Den är 5 år gammal och det kan leva upp till 40 år. Papegojan är frisk och pigg. Den gillar nötter och en del frukt. Han brukar vara utanför buren. pris 2499kr Jag har även 2 nymfparakiter. Hanen är jätte tam och brukar alltid vara på axeln och kvittra när han är glad pris 900 kr för båda. Endast seriösa köpare . för mer info hör gärna av er på 0739-080 274 MVH

... eller prova att söka på svarthuvad dvärgpapegoja