Quantcast
Till salu inom: ”

swedbank fastighetsbyrån säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sommar / Permanentboende. Lyse-Berga 1:244 Tomt 1026 kvadrat Friköpt tomt med havsutsikt Båtplats Mycket renoverat bla 3 glasfönster, El nydragen. Luftvärmepump + Nya radiatorer! Enskilt vatten djupborrad brunn Uthus Nr1 23 kvadrat innehåller Dusch o tvätt samt gästrum,litet förråd! Ej nyrenov! Uthus Nr2 10 kvadrat 2sängar + litet loft Nytt glasparti med härlig utsikt! Nytt trädäck ca 100 kvadrat, sol från morgon till kväll! Nyinstallerat jacuzzi i trädäcket! Tax värde 2313000 Kr Utgångspris! 3 milj Ev Affären görs upp på Swedbank Falköping och skrivs av auktoriserad mäklare. Fastighetsbyrån Falköping
Tycker du om att jobba med juridik och människor? Då finns ditt drömjobb här hos oss på Juristbyrån i Visby. Vi sysslar med juridik som berör de flesta människor någon gång i livet och vi arbetar i förebyggande syfte för att hitta lösningar för våra kunder innan någonting händer. Vår ambition är att bli bäst i Sverige på den här typen av juridik. Juristbyråns specialitet är juridik till privatpersoner och företagsägare. Det handlar t ex om testamenten, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, kompanjonavtal men vi hjälper dig även om något har hänt och du behöver göra en bouppteckning, arvskifte, bodelning eller något annat viktigt juridiskt dokument.Tillsammans med din kollega på Juristbyrån, ingår ni i ett team med kollegor på Swedbanks bankkontor och Swedbank Fastighetsbyrå. Således är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, gillar att ta egna  initiativ samt vill vara med att vidareutveckla verksamheten.  KravprofilDu som söker är affärs- och kundorienterad, stimuleras av kundmöten och vill arbeta i ett team. Som person är du utåtriktad, drivande, stresstålig och har känsla för kvalitet.  Vi ser helst att du har erfarenhet av familjejuridik och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.   ·         Svensk jur kand eller motsvarande·         Tingstjänst är meriterande men inte ett krav·         Goda betyg och referenser·         Förtroendeingivande och relationsskapande·         Uppskattar att ta eget ansvar och samtidigt vara delaktig i ett större team·         Positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder·         Resultatfokuserad Om du har frågor, hör av dig till Britt-Marie Svensson, Operativ ledare, 08-545 451 06 eller Anna-Karin Midunger, HR, 070-522 4796 Juristbyrån är en riktstäckande kedja som är en del av Swedbank koncernen och har nära samarbete med Swedbank , Fastighetsbyrån och på vissa platser i landet även Sparbanken. Vi förvaltar den långa tradition av juridisk rådgivning som har funnits i Swedbank och Sparbanken och har sedan 2000 drivits som en franchisekedja med idag ca 55 kontor.
Är du en entreprenör som tycker om att jobba med juridik och människor?Då finns ditt drömjobb här hos oss på Juristbyrån i Karlskoga. Vi sysslar med juridik som berör de flesta människor någon gång i livet och vi arbetar i förebyggande syfte för att hitta lösningar för våra kunder innan någonting händer. Vår ambition är att bli bäst i Sverige på den här typen av juridik. Juristbyråns specialitet är juridik till privatpersoner och företagsägare. Det handlar t ex om testamenten, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, kompanjonavtal men vi hjälper dig även om något har hänt och du behöver göra en bouppteckning, arvskifte, bodelning eller något annat viktigt juridiskt dokument. Ledigt distrikt i KarlskogaDu erbjuds att bli en av våra jurister som i egenskap av franchisetagare kommer att samarbeta med Swedbank och Fastighetsbyrån. Du får arbeta inom Juristbyråns affärskoncept och Swedbanks starka varumärke. En utmaning för Dig som vill starta eget!Juristbyråns affärskoncept innebär att du får central hjälp med bland annat administration, marknadsmaterial och aktiviteter. Du får även tillgång till ett nätverk av kollegor, gemensamma sammankomster och utbildningar. Juristbyrån arbetar med kvalificerade IT-lösningar vilket innebär en hög flexibilitet och support för en rationell verksamhet. KravprofilVi söker Dig som har jur.kand examen eller motsvarande samt några års erfarenhet av arbete med bl a familjerätt, skatterätt och fastighetsrätt. Som person har Du lätt för att skapa kontakter. Du är utåtriktad och kundorienterad men också angelägen om att nå resultat. AnsökanHar du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Juristbyråns VD Elisabet Larsson Juvén på telefon 08-545 451 07 eller Operativt ansvarig Britt-Marie Svensson på telefon: 08-545 451 06. Skicka gärna in ansökan omgående då intervjuer sker löpande. Juristbyrån är en riktstäckande kedja som är en del av Swedbank koncernen och har nära samarbete med Swedbank, Fastighetsbyrån och på vissa platser i landet även Sparbanken. Vi förvaltar den långa traditionen av juridisk rådgivning som har funnits i Swedbank och Sparbanken och har sedan år 2000 drivits som en franchisekedja med idag ca 55 kontor.