Till salu inom

"swedbank bostadsrätter till salu säljes"

Höör
Idag

Hobby 460 ufe de luxe 2007

110 000 kr
Blocket.se
Kungsör
Idag

Wilk S3 550 Barnkammare ful...

157 000 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Bro
Idag

Audi Q5 2.0 TDI Quattro S-T...

174 900 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Bro
Idag

Volvo V40 D2 MOMENTUM 115HK...

109 800 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Bro
Idag

Volkswagen Golf 1.4 TGI CNG...

139 900 kr
Blocket.se
Höganäs
Idag

Säljes en riktig fin kiosk

Blocket.se
Trelleborg
Idag

Sjöbergs Snickarbänk

3 000 kr
Blocket.se
Mellerud
Igår

Bostadsrätt

400 000 kr
Blocket.se
Butik Vännäs
Igår

Yamaha RS Vector LTX EPS (s...

64 900 kr
Blocket.se
Butik Vännäs
Igår

Yamaha Venture Multi Porpos...

64 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Västerås

Bostadsrätt 1 rum, 38 m², Västerås

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rejält vitt kök med vitt kakel och diskmaskin, många skåp till förvaring. Kaklat badrum med badkar. Själva rummet är rymligt med en stor sovalkov som utan problem rymmer dubbelsäng. Mellan rummet och köket finns en öppning som skapar ett "fönster" in till köket. 4 smala garderober i hallen samt en större. Bra läge vid fin park, 100m från Skiljebo centrum där både ICA och Swedbank finns. I hyran ingår 100mbit Internet från bredbandsbolaget samt TV från comhem. FAKTA: Gatuadress: Härnevigatan 5b Våningsplan: 2 Antal rum: 1 Boyta: 38 kvm Månadsavgift: 1756:- inkl. värme/VA Byggnadsår: 1960 Detta är en snart till salu-annons från Bostart. Intresserade köpare kan anmäla förhandsintresse och mäklare kan lägga anbud på försäljningsuppdraget.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

3 rok i Solna med ypperligt läge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Devpro AB är nu ett vilande företag och därför säljes lägenheten, som har varit kontor sedan 2002. Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi. Därför är avgiften ganska hög. Mycket trevlig bostadsrätt i en totalrenoverad fastighet 2000-2002. Merparten av lägenheten vetter mot en park. Attraktivt läge nära Råstasjön och Gamla Råsunda med utmärkta kommunikationer. Läghenheten är nu praktiskt taget tömd på kontorsmöbler och hyllor (Elfa). De juridiska aspekterna kommer att skötas av Fastighetsbyrån (Swedbank) i Solna. I mars 2012 värderade de lägenheten till 2.400.00 kr. Säljer även 1 skrivbord och flera Elfa bokyllor med tillbehör.
2 360 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Solna

Byte 3:a i gamla Frösunda HR, mot blivandeBR

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Finnes: En 3:a på 71kvm i gamla frösunda, ett stenkast från pendeltågstation Solna. Nya arenastaden med swedbank arena och nytt centrum ligger på 5 minuters gångavstånd. Lägenheten ska stambytas någon gång under första hälften av 2011. Lägenheten har en bra planlösning med 2 klädkammare, balkong o hiss. Sökes: Blivande bostadsrätt i någon närförort på minst 50kvm. går bra med en 2:a oxå. Är öppen för förslag så maila in förslag!
0 kr
Blocket.se

Lugn norrländsktjej söker boende

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej!! Jag är en 25-årig Skellefteå-tjej som inom en väldigt snar framtid ska flytta ner till Linköping. Jag har fått en fast, heltidsanställning på ett säljföretag. Tanken är att jag ska börja jobba måndagen den 6/6-11. Naturligtvis kan anställningsbevis skickas per post eller scannas in och skickas per mejl vid intresse att ha mig som hyresgäst! Just nu jobbar jag på Swedbank i Skellefteå, på Företagssidan. Här kommer jag att vara till och med den 31:a maj. Nu bor jag i en bostadsrätt och här har jag bott i 5,5 år. Under dessa år har jag kommit väldigt bra överens med mina grannar och de har aldrig klagat på mig. Inte när det gäller hög volym, fester eller andra störande moment. Jag vill vara en god granne. Jag är ingen tjej som drar festen hem till mig. Mer om mig: Som person kan jag beskriva mig själv som en glad, positiv, social, öppen och drivande tjej. Jag är väldigt lugn och så har jag aldrig långt till ett skratt. Intressen: träna, resa, fjällvandra, fota, baka/laga mat. Jag är icke rökare och håller inte på med snus heller. Har inga husdjur eller barn. Vad jag söker: Drömmen vore ju om jag kunde få ett förstahandskontrakt. Men jag är öppen för allt. Kan tänka mig att hyra rum/del av en lägenhet och bo med andra eller bo själv i en 1:a-2:a. Om det blir 2:a hands önskar jag ett längre andrahandskontrakt. Möblerat eller omöblerat. Med Vänliga Hälsningar!! Monica
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj