Quantcast
Till salu inom: ”

tältsäng ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag säljer iväg massa möbler och liknande från min lägenhet, priserna går att förhandla om. Soffbord Ikea 150:- Ställbar säng med madrass och bäddmadrass 90cm bred, något defekt men borde vara enkelt att laga 1500:- Byrå 350:- Skrivbord ca 120*80 cm 400:- Nattduksbord 200:- Hallspegel 200:- Tältsäng 100:- För fler bilder så är det bara att skicka ett mejl. Säljer bort det så fort som möjligt.
Bäddsoffa IKEA PS Lövås (se IKEA hemsida). Man kan sitta 2-3 personer och sova 2 personer. Tjock dyna, mycket skönare än tältsäng. Enkel att fälla ut och flytta tack vare hjul. Överdraget löstagtbart och tvättbart (lite osträckt på bilden därav skrynklorna). Använd som gästsäng enstaka gånger bara. Nypris inklusive 2 matchande kuddar ca 3600 kr. Mått: Bredd: 163 cm Djup: 111 cm Höjd: 86 cm Sitsdjup: 50 cm Sitshöjd: 41 cm Bäddbredd: 160 cm Bäddlängd: 205 cm
Jag säljer ett skrivbord från IKEA med helt nya ben. Skrivbordet är 120 cm brett och 60 cm djupt. 74cm högt med ben. nypris med ben är ca 500 kr Pris: 150 kr Jag säljer även en tältsäng/extrasäng. Stommen + ribborna i fint skick. Vi har en madrass till sängen som följer med om ni vill ha den. Överdraget till madrassen är dock lite slitet, men den är fräsch i övrigt. Pris: 50 kr Svarar snabbt på telefon, sms och mail
Hej! Säljer av lite grejer inför flytt. Har ett Ingo-bord från Ikea 75x75 cm i obehandlad furu. Säljs inte längre, men storebror kostar 499. Detta går att göra mycket med detta om man är Ikea-hacker. Det är endast använt ca tre-fyra mån som temporärt köksbord, således som nytt. Pris: 100 kr. Dessutom har jag en äldre, men fin tältsäng med härligt vintagemönster på tyget. Sparsamt använd som extrasäng när jag fått besök, och har funkat bra! Är förvånansvärt bekväm. Hel och ren. Pris: 300 kr.
4st stora och 3st små svartbruna PAX garderober från IKEA. Säljs med inredning och spotlights! Bra skick, 2år gamla, nypris en bra bit över 10000:- Hämtas i Västerås. 5000:- för alla. Kan säljas separata, pris kan då diskuteras. Maila om mått. Säljer även två tältsängar i bra skick, i gammal stil. Ge ett bud! Har en stor gedigen grind som inte kommer till användning. Maila om mått och ge ett vettigt bud om du är intresserad. Allt finns att hämta i Västerås.