Till salu inom

"tagelmadrass säljes"

Katrineholm
4 dagar

Sängar+Sängskåp

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Östhammar

Säng i smidesjärn, gjutjärn och mässing

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säng med bord har stått på Gustavsvik Lerbo Valla hos fam. Lewenhaupt. Sängen har 6 ben med hjul, varav det högra mittre saknas. Möblerna dateras till ca 1870. Mycket bra skick och patina i övrigt. Sänglängen kan varieras mellan 200 och 165 cm. Bredd 80 cm. Höjd huvudgavel 126 cm och dito fot 111 cm. Sängbordet mäter i höjd 76 cm, bredd 42 cm och djup 30 cm. Det har marmorskiva och en låda + skåputrymme. Marmorskivan är spräckt men lagad ( Se annons på "parsängen"). Pris 2000:-/ högstbjudande. Äldre tagelmadrass kan köpas till.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Båstad

Äkta Tagelmadrass till 180 säng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
har en tagelmadrass för 180 säng som jag vill bli av med då den inte passar till min säng. den är endast provad och har sen bara legat i snart ett år så hoppas någon annan kan ha mer nytta av den än vad jag 700 eller bud viktigaste är bli av med den snarast då vi inte har plats förvara den då vi gör om. så är ni intresserade ge ett bud.
0 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Norrköping

2 st. Hästen Superia Medium 90x200

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Två fantastiska sängar inklusive ben och tagelmadrass 180x200. Superia är Hästens mest exklusiva ram-madrass. Nypris ca 70.000 kr. Sängarna är 12 år gamla men i mycket fint skick. De har stått i vårt sommarhus och är därför bara använda ca 30 nätter per år. Tagelmadrassen är nästan inte använd eftersom sängarna mesta tiden stått i olika rum. Pris 6.000 kr styck inklusive ben eller 11.000 kr för båda. Då ingår även tagelmadrassen.
6 000 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Tranås

Säng med förvaring

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Specialbyggd 140-säng med tre skåp på långsidan och två på kortsidan. Sänggavel med tre hyllor på sidan samt hyllplan uppepå. Totalt ca 246 cm lång, madrassen ca 50 cm över golvet. Ribbotten och tagelmadrass - komplettera med bäddmadrass eller byt till resårmadrass. Byggd för att stå i hörn. Finns sågat och målat material att bygga en sarg till fotändan med, har inte blivit av att den satts dit. Bara materialet till stommen har gått på över 3 kkr, säljes för 2 - inklusive tagelmadrass!
2 000 kr
Blocket.se

Hästen - dubbelsäng 180 cm - tagelmadrass

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Superskön dubbelsäng med den klassiska, grå/vitrutiga klädseln! Två sammankopplade 90 cm breda resårbottnar i bra skick (lätt att flytta!) + en fullbred (180 cm) bäddmadrass i tagel! Har varit med ett tag (drygt 10 år) men i god och spänstig kondition! Dock har en (mycket lycklig!) tvååring gått loss på bäddmadrassen med en flaska babyolja - det gav en del oljefläckar som förstås inte påverkar komfort eller funktion! Pris 3000 kronor eller bud, Avhämtas , före 10 juli, centralt i Uppsala pga flytt! Pris : tretusen - eller bud!
3 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj