Quantcast
Till salu inom: ”

taklampa spider mio matbord 4 stolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Norrköping
Bord&stolar

Tyresö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer bordet och stolarna pga att vi tyvärr inte har plats för det längre. Bordet är utdragbart och inkluderar även en utdragsskiva så att man kan förlänga det till 6 platser. Matbordet är köpt 2012 på BoConcept för 9700 kr. Stolarna är köpta 2012 på MIO för 4000 kr tillsammans. Klädseln på stolarna är avtagbara. Totala summan för inköpet = 13.700 kr. Det finns en flyttskada på bordet pga klantiga flyttgubbar, och det har vi tagit hänsyn till i priset. Köparen hämtar möblerna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Vi har ett snyggt vitt matbord från MIO med tillhörande vita stolar(4 st) som passar in i ett modernt hem. Vi ska flytta och tyvärr så kommer inte bordet att passa i vårt nya boende och ska därför säljas. Det finns inga märken eller repor vad vi kan se och det är mycket sparsamt använt. Bordet och stolarna är endast 6 månader gamla. Återkom gärna till mig om ni är intresserade, bordet och stolarna finns norr om Stockholm i Danderyd.
hej Jag säljer mitt Ikeabord av modell Bjursta p.g.a. flytt. Utdragbart matbord med 2 iläggsskivor. Det ger plats för 4-8 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek. Längd utan iläggsskivor är 140cm. Med båda iläggsskivorna blir bordet 220cm. Med bordet säljer jag 4 stolar från Mio. Stol med sits och rygg i svart läderimitation och ben i svartbetsad massiv björk. Bordet och stolarna säljes p.g.a. flytt, använda endast 5 månader och är i mycket bra skick. ordinarie pris 795kr styck. Ordinarie pris bord med stolar 4700kr. Jag säljer bordet och stolarna för 2000 kr. Taklampa kostar 2000 kr st. Två stycken för 3000kr.