Till salu inom

"anton stol x 4 mio retro eames säljes"

Klippan
Igår

Retro burkar

295 kr
Citiboard
Tyresö
Igår

Kontorsstol Skrivbordsstol

200 kr
Citiboard
Älvkarleby
2 dagar

All världens vackraste möbler

Citiboard
Huddinge
2 dagar

Sit Down mio soffa

3 000 kr
Citiboard
Igår

Matbord rund

2 000 kr
Blocket.se
Vellinge
Igår

Matbord med många möjligheter

3 000 kr
Blocket.se
Klippan
Igår

Retro burkar

20 kr
Citiboard
Igår

Gammal skolbänk

300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kalmar

DSW Eames klassiska stol. Retro,frakt ingår

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Säljer nu 5 nya stolar av Eams modell, replica.Frakt ingår till hela landet med bussgods. Först till kvarn gäller. Bild 1och 2 visar miljöbilder på samma stolar.Bild 3 visar stolen ensam. Jag säljer 5 stycken, fint att blande med andra stolar eller färger. Stol i klassisk modell i formgjuten svart plast och träben med stålfästen. Sitsens mjuka former möter de välsvarvade träbenen och bildar en 1950-talsretro stol som är mycket populär. Den är klassisk av en anledning helt enkelt, är perfekt som matstol, köksstol, skrivbordsstol eller till vardagsrummet. Detta är en stol som ögat aldrig tröttnar på,tidlös,elegant med en twist- en klassiker helt enkelt! Passar till andra storheter som sjuan, pilaster, snö,asplund,frank mm inför transport packar jag dem omsorgsfullt och noga.Mejla bara om du är seriöst intesserad och kan betala beloppet samtidigt-du köser ut stolarna på sj bussgods där du bor,sk efterkrav, bra system -ingen blir lurad. mått; Bredd: 46 cm Djup: 40 cm Höjd: 80 cm Sitthöjd: 44,5
4 450 kr
Blocket.se

Nya Charles Eames DSW, Retro Stolar, Replica

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Bilden visar 1 av dom 4 stolarna jag säljer. För bild i profil och bakifrån skicka ett mail. Finns för avhämtning på Södermalm. Detta är alltså en Replica i mycket hög kvalité av den Charles Eames designade DSW stolen. Stol av formgjuten vit plast, träben i högsta kvalitet med stålfästen. 4 st stolar 5500:- Annars 1500:- styck Design när den är som bäst, går bra ihop med Fritz Hansen, Arne Jacobsen, Designhouse Stockholm, Hay, Vitra eller annan Svensk/Dansk Design i samma minimalistiska industrikänsla. Lika snygga bredvid en soffa som vid matbord i köket eller soffbord eller varför inte vid skrivbordet.
1 500 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Malmö

Eames stol och retro skrivbord

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En replikation av Eames DAR stol, från IkonM, säljes för 600:-. Nypris med frakt 1123:- (se www.ikonm.com). Mycket fint, i stort sett oanvänt, skick. Säljes pga att den inte passade med mitt övriga möblemang. Ett retro skrivbord från 50-talet i använt skick säljes för 500:-. Tidstypisk, böjd/njurformad, med hyllplan på ena sidan. Passar bra som rumsdelare. Teakfärgat trä. Mått 138 cm längd, 75 cm höjd, 68 cm bredd. Säljes pga att den tyvärr inte längre får plats i min lägenhet. Möblerna hämtas i centrala Malmö. Ta med bärhjälp för skrivbordet. Önskas båda möblerna är priset 1000:-.
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj