Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Ett tält för alla klimat!! Taktält tillverkat av förstärkt duk i Khakifärgad Polyester/bomull-Rip-Stop Canvas för lägsta temperatur sommartid. 2.5 normal personer, alt 3 st skavfötters. 2 st fönster, 2 st in/utgång med myggnät/gardinlucka. 6 cm skön inklädd madrass, förvaringsfickor, luckor för extern värmekälla, regn/vindskyddade ventiler m nät, integrerat extra regnskydd, lastbågar i alu, verktyg, kraftigt transportskydd med extra utrymme, justerbar alu.stege. Alla beslag/ bult /skruv i rostfritt stål för lång livslängd 120 x 140 x 35 cm nerpackat 240 x 140 x 135 cm uppfällt Säljes av www.sigicon.se Där finns mer information och bilder.
Säljer nu våran Combi-camp Panda som har de flesta tiilbehör. Förtält, annex, deluxe kök med gasspis, kyl samt bra förvaring. Alla tältdukar kemtvättades samt impregnerades förra sommaren. Gott skick! Ring gärna för mer info samt om du vill ha fler bilder. Bytes ej mot något!! BVSA Combicamp jämförs med camplett samt tältsläp, bra för expeditioner och bra alternativ till taktält. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Taktält enligt bilder säljes. Tältet är inte uppmonterat och utspänt på bilden och det finns något förtältsaktigt i en tältpåse som inte monterades när jag tog kortet. Vet inte vad det är för märke men tror att det kan vara ett http://www.expeditionstore.se/product.html/howling-moon-tourer?category_id=15 Tältet har suttit monterat och blivit uppfällt någon gång men aldrig använt för att sova i. Billigare vid snabb affär senast den 20/12. Om du är intresserad och hör av dig efter den 20e kommer du inte få svar förens efter 6 januari då jag kommer hem från utlandet.
Jag skall sälja min släpvagn med ett Brownchurch Overlander 2001 taktält på. Tält och släp är i fint skick. Samtliga dörrar och fönster på tältet har både tältdukslucka och myggnät. Detta gör ventilationen mycket bra. Släpet, från 2009, är obromsat och får lasta 750 kg. På släpet sitter en aluminium box att ha saker i. Det är även utrustat med ett extrahjul och stödben. Det medföljer även ett blått pressening-överdrag. Tältet går att ta bort från släpet så att detta även går att använda för allt annat man vill köra runt med... Ha en bra dag. M V H Mats_B
Taktält Air Camping patented är tillverket i Milano på 1960-talet. Det är på bild monterat på kärra, men skall naturligtvis sitta på bilens dropplist eller rails. Nytt takräcke erfordras för montering på rails. Måtten är 200x130x110. Endast en familj har använt det sparsamt. Dvs tältet är i gott skick då familjen varit aktsamma om det. Tältet är utrustat med myggnät för hela fronten samt justerbar stege i aluminium. Det säljes för 3000 kr eller till högstbjudande.

... eller prova att söka på taktält till bil