Till salu inom

"taktält säljes"

Kungsör
Idag

Orginalet av taktält - Eezy...

17 000 kr
Blocket.se
Butik Hörby
3 dagar

Toyota Land Cruiser Expedit...

329 000 kr
Blocket.se
Solna
4 dagar

Land Rover 110 Dubbelhytt P...

179 000 kr
Blocket.se
Butik Hörby
8 dagar

NorthCamper Campingbox

32 000 kr
Blocket.se
Butik Hörby
9 dagar

Taktält Wera Adventure

15 900 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Bro
14 dagar

Övriga lifestyle camper 550 KG

199 900 kr
Blocket.se
Solna
1 månader

Hyr Taktält till bilen

2 990 kr
Blocket.se
Kalmar
5 år

Afrika Expedition

19 000 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Lund

Taktält

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Ett tält för alla klimat!! Taktält tillverkat av förstärkt duk i Khakifärgad Polyester/bomull-Rip-Stop Canvas för lägsta temperatur sommartid. 2.5 normal personer, alt 3 st skavfötters. 2 st fönster, 2 st in/utgång med myggnät/gardinlucka. 6 cm skön inklädd madrass, förvaringsfickor, luckor för extern värmekälla, regn/vindskyddade ventiler m nät, integrerat extra regnskydd, lastbågar i alu, verktyg, kraftigt transportskydd med extra utrymme, justerbar alu.stege. Alla beslag/ bult /skruv i rostfritt stål för lång livslängd 120 x 140 x 35 cm nerpackat 240 x 140 x 135 cm uppfällt Säljes av www.sigicon.se Där finns mer information och bilder.
9 950 kr
Blocket.se

Combi-camp -01

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Säljer nu våran Combi-camp Panda som har de flesta tiilbehör. Förtält, annex, deluxe kök med gasspis, kyl samt bra förvaring. Alla tältdukar kemtvättades samt impregnerades förra sommaren. Gott skick! Ring gärna för mer info samt om du vill ha fler bilder. Bytes ej mot något!! BVSA Combicamp jämförs med camplett samt tältsläp, bra för expeditioner och bra alternativ till taktält. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
30 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholms län

Taktält

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Taktält enligt bilder säljes. Tältet är inte uppmonterat och utspänt på bilden och det finns något förtältsaktigt i en tältpåse som inte monterades när jag tog kortet. Vet inte vad det är för märke men tror att det kan vara ett http://www.expeditionstore.se/product.html/howling-moon-tourer?category_id=15 Tältet har suttit monterat och blivit uppfällt någon gång men aldrig använt för att sova i. Billigare vid snabb affär senast den 20/12. Om du är intresserad och hör av dig efter den 20e kommer du inte få svar förens efter 6 januari då jag kommer hem från utlandet.
12 500 kr
Blocket.se
Släp  ·  Haninge

Släpkärra med taktält, Expedition trailer

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Jag skall sälja min släpvagn med ett Brownchurch Overlander 2001 taktält på. Tält och släp är i fint skick. Samtliga dörrar och fönster på tältet har både tältdukslucka och myggnät. Detta gör ventilationen mycket bra. Släpet, från 2009, är obromsat och får lasta 750 kg. På släpet sitter en aluminium box att ha saker i. Det är även utrustat med ett extrahjul och stödben. Det medföljer även ett blått pressening-överdrag. Tältet går att ta bort från släpet så att detta även går att använda för allt annat man vill köra runt med... Ha en bra dag. M V H Mats_B
12 000 kr
Blocket.se

Begagnat taktält för två personer

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Taktält Air Camping patented är tillverket i Milano på 1960-talet. Det är på bild monterat på kärra, men skall naturligtvis sitta på bilens dropplist eller rails. Nytt takräcke erfordras för montering på rails. Måtten är 200x130x110. Endast en familj har använt det sparsamt. Dvs tältet är i gott skick då familjen varit aktsamma om det. Tältet är utrustat med myggnät för hela fronten samt justerbar stege i aluminium. Det säljes för 3000 kr eller till högstbjudande.
3 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj