Quantcast
Till salu inom: ”

mont blanc takräcke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan jag har en nästan ny takbox med takräcken som vi köpte förra året och använde bara en gång den är cirka 2 m lång och 75 cm bred. Den har gott om plats och vi gav sammanlagt 6800 kr på den inklusive takräcken. (takbox- 5500kr och takräcken-1300kr Märket är mont blanc Priset för både takräcket och takboxen är 2500 kr för mer info ring- 0506-12510, 0739533318 eller via mejl går också bra
Säljer 2st takräcken i fint skick. 1st tackräcke märke Volvo. Passar till Volvo S40 och V40. Galler mellan tackräckena som enkelt går att montera bort om man enbart vill ha räckena. Gallret är perfekt när man har mindre saker och eller inte har något att binda fast i. Märke Volvo. (till vänster på bilden) Pris 300kr. Takräcke passande bla. Volvo 240. Fint skick. Ej låsbara. Märke Mont Blanc. (till höger på bilden) Pris 100kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer takräcke till Chrysler Voyager/Grand Voyager 2010 och framåt. (kan även passa äldre modeller) Takräckena är endast använda en vecka , köptes feb detta året, och behövs ej längre då bilen är såld. Märke: Mont Blanc Modell: Takräcke-fötterna kläms runt gummilisten som är mellan skjutdörrar och tak. 500kr för allt, 4 par fötter och 2 par räcken. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 stycken cykelhållare av märket Mont Blanc scott säljes med lås för takräcket och lås för cykeln. Samma nyckel går till alla fyra låsen. De är i nyskick och inköpta i våras och knappt använda. Säljer båda i ett packet, och kan skicka dem i orginal kartong med Bussgods om köparen betalar frakten. Pris 800kr för båda hållarna. Ring på 070-020 41 41 eller skicka ett mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer pärlan då vi fått ytterligare tillökning och är i behov av större bil. Enormt billig bil att äga och den går riktigt snålt. Eftersom vi redan hittat ny bil så sätter jag priset lågt med förhoppningen att få den såld snabbt. Den har endast 3 ägare med mig inkluderat. SoV däck Cd stereo Stora servicen gjordes vid 9600 mil, och då böts även kamrem. Fjärrstyrt clås Dragkrok Bensinvärmare med timer. Klockrent kalla vinterdagar. Motor och kupevärmare. Vid riktig snabb affär kan jag även skicka med ett låsbart mont blanc takräcke, samt ett orginal lastgaller.