Quantcast
Till salu inom: ”

tarantella chilensk fågelspindel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Chilensk fågelspindel / Tarantella, eller vad man nu vill kalla den. Det vetenskapliga namnet är i alla fall det som står i rubriken. Bra "nybörjar-spindel" med ett lugnt temprament, och som inte är allt för giftig. Priset är för enbart spindeln (ej könsbestämd). Har även terrarier i olika modeller samt en del tillbehör ex, foder, botten-matrial, plastväxter, rötter, petbox, mm. Har inte möjlighet att skicka bilder på div, olika saker, och skickar givetvis inte djur! RING för säkrast kontakt, mejl och sms besvaras (eventuellt) i mån av tid. Svarar säkrast 8:00-20:00 // MVH, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Nu tänkte jag sälja min spindel eftersom jag inte har så stort intresse i han längre. Han är utav arten Grammostola Rosea vilket är en lung och stabil art. Bra nybörjar spindel. Dom kan bli ca 15 år gamla och han är ca 3 år gammal. Man kan även hålla han i handen. MED FÖRSIKTIGHET. Då spindlar är ganska ömtåliga. Han är inte aggressiv. Mer bilder http://imgur.com/a/AVjul I priset ingår *spindel *Terrarium *dekorering *Lampa *"gelevatten" Vid frågor kontakta mig på mail eller mobil.
Säljer en stor brazilian pink salmon birdeater(Lasiodora parahybana). Den är i senare juvenile tiden skulle jag gissa på om inte tidigare. Den har mycket kvar och växa och det är just orsaken till att jag säljer den. Det är en marklevande spindel som gärna visar sig. Det är den tredje största tarantellan i världen så den blir massiv. Den är lätt att sköta och har bra aptit. Den äter det mesta och kan även äta möss. Det tillkommer en petbox som är circa 45cm lång 30cm hög och 30 bred
Hej! Har en Brazilian Salmon Pink Bird-eating tarantella hane (Lasiodora parahybana) till salu. Dessa fågelspindlar är lätta att sköta och blir relativt stora. Han är köpt för lite över ett år sedan. Ett inrett terrarium följer med, ungefärliga mått på det är 60x30x30 cm. Terrariet är något slitet men det funkar bra och är rymligt nog! Jag kan skicka med foder så det räcker länge och väl. Finns i Tillberga lite utanför Västerås. Ring eller smsa om du är intresserad! Kan skicka bilder. Med vänlig hälsning, Jimmy
Säljer nu min kära tarantella. Spindeln är en hona, och säljs då våra två katter har börjat förstå att det finns något spännande i terrariet... Terrarium samt tillbehör ingår i priset! Allt finns i Saltsö-Boo, Nacka. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på tarantella spindel