Till salu inom

"tarik ediz säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Tumba

Festklänning Tarik Ediz

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Kjol & Klänning, stl. 42 (M), dam Svart Tarik Ediz klänning, är av årets kollektion 2013 och är i mycket gott skick. Elegant och tidlös design med ett trendigt inslag. Väldigt bekväm och lätt att ha på sig då materialet är tjockt och tåligt. Vill man sy in klänningen är det väldigt lätt gjort, då det inte finns paljetter på sidorna. Ny pris är 5 800kr i butik.
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Elegant aftonklänning Tarik Ediz 38 (s) Röd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam Helt ny Tarik Ediz klänning 38 (s) 2013- Nypris 980 $ ( ca 7000 kr) Klänningen är samma som finns på bilden och färgen är röd. Har köpt den för 3 veckor sedan. Endast använd en timme. Mitt pris 3500 kr Maila vid intresse. Köpt från: http://www.peachesboutique.com/Prom-Dress-Tarik-Ediz-92092.aspx http://www.tarikediz.com/collections/2013
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södertälje

Tarik Ediz klänning

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam Säljer min fina klänning från Tarik Ediz som är i storlek 38. Färgen är i puder rosa. Klänningen har använts vid ett tillfälle och är i jätte bra skick. Nypris är 7900kr säljs för 4000kr Priset kan diskutera vid smidig affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Eskilstuna

Klänning Exklusiv Tarik Ediz

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam säljer en exklusiv Tarik Ediz paljett klänning till ett bra pris. sitter som ett smack på kroppen, och får dig att sticka ut på vilken tillställning som helst!!!!! hela är täckt av stora och små paljetter, och är enaxlad med stora blommor. jag kan garantera er att ni kommer att tycka att klänningen är mycket vackrare i verkligheten, måste ses och provas... priset kan diskuteras vid snabb affär!!!!!!
3 600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Varberg

Aftonklänning

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam En vacker klänning med juvelprydd ringning av Tarik Ediz klänningen är av färgen Royal Blue, Tarik Ediz 91977. Juvelens kanter fäster böjda halsen till en skir ärmlös och prydd med ett halsband av rikt juvelprydda medaljonger. Sektionsritning falsning skisserar byst, midja och höfter för att forma ett timglas silhuett. Denna klänning har jag använt 1 gång denna sommar 2013 till ett bröllop. Nypris 6500:- Ps. Visar bilder i färgen rosa då ni får se modellen på klänningen, färgen på första bilden dvs,blå är den jag säljer.
3 800 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj