Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Säljer min snygga teakbyrå då jag ska bli sambo. Den är i gott skick med några skavanker. På ovansidan finns några märken, en repa på den nedersta lådan i högra hörnet. Se film eller fråga! Trots detta är den i gott skick och är ett kap! Mått: Bredd: 73 cm Höjd: 83 cm Djup: 37 cm Vid snabb affär och om du kan hämta den snarast kan jag pruta en aning!
Jag säljer min fina byrå i retrostil, oljad teak. Passar utmärkt som exempelvis hallbyrå. Den har fem lådor i olika storlekar som fungerar bra som förvaring av diverse saker. Bredd: 48 cm Djup: 34 Höjd: 76 Pris: 450 kronor. Jag säljer även en mindre variant av byrå som jag har använt som nattduksbord. Bredd: 41 Djup: 33 Höjd: 60 Pris 200 kronor. Möblerna går att köpa var för sig. Hör gärna av er om ni vill se fler bilder.
Säljer nu lite överflödiga möbler: Teakbyrå med några fläckar (ser värre ut på bilden än vad det är!), förmodligen inget som inte går att fixa till med sandpapper och ny olja. Måtten är B:76cm D: 38cm H: 69cm Pris: 200:- Teakhylla i väldigt fint skick! Måtten är B:54cm D: 40cm H: 174cm Pris: 500:- Hatt- och skohylla i ek, nyskick. Pris: 500:- Ekhylla (vägg) Pris: 100:- IKEA-hylla i mörkgrått stål Måtten är 35*35cm, höjd: 148cm Pris: 50:- Bvsa, Paketpris kan ordnas. Ev. frakt betalas av köparen.
Bokhylla i två delar, den ena med vitrinskåp med blyinfattat glas. Underskåp med en hylla. Varje del är 100 cm bred, 176 cm hög och djupet är 44 cm på underdelen och 28 cm på överdelen. Höjd på underskåp är 58 cm. Pris 400 kr. Bild 1 och 2. Det fins även en liiten fin byrå i teak, bredd 56 cm, höjd 62 cm och djup 30 cm. Denna säljes endast tillsammans med bokhyllan. Priset blir då totalt 700 kr. Bild 3 Hjälp med hemtransport kan ordnas till självkostnadspris vid rimligt avstånd. Sökord: Teakmöbler, Retromöbler, Teakbyrå
Ett gammaldags skåp med teakluckor och målat trä (pärlgrått), med plats för såväl böcker som porslin säljes. Två skåpsdörrar i teak samt en utfällbar lucka i teak som synes på bilden med tre smålådor och en liten hylla innanför. Pris 850 kr. Retrobyrå i teak med tre rymliga lådor. Fint skick. Pris 500 kr. IKEA skrivbord med löstagbar skrivbordsskiva i ek samt två stålben. Inköpt nyligen, fint skick. Pris 200 kr. Maila vid intresse!