Till salu inom

"teenage engineering op-1 synth säljes"

Gnesta
Idag

Massor av fint lego reas ut...

100 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

Hammond L100 kabinett

1 500 kr
Blocket.se
Nynäshamn
Idag

Corratec superbow 29

12 500 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

KORG MicroKORG Synth / Vocoder

2 500 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Korg R3 synthesizer/vocoder

3 200 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Konstruktör till Atlas Copc...

Blocket.se
Butik Motala
Igår

Ferrari 488 GTB V8 DCT 670h...

2 049 000 kr
Blocket.se
Igår

OP-1 oanvänd

9 000 kr
Blocket.se
Gnosjö
Igår

BMW M3 E46 med VF Engineeri...

259 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Teenage Engineering OP-1

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Nu säljer jag min OP-1 då jag inte på grund av studier. Har inte råd att ha kvar den tyvärr. Det är en fantastisk synth med tanke på storleken. Den utmanar användaren att vara musikaliskt lekful på ett bra sätt. Den är lite svår att sammanfatta då den innehåller så mycket. Men läs mer om detta tekniska under på Teenage Engineering's hemsida: http://www.teenageengineering.com/products/op-1 Skicket är fint, allt förpackning intakt och garanti och kvitto finns kvar. Inköpt i våras på JAM i Stockholm. Kan skickas mot postförskott. Inget prut, det är ett bra pris (nypris: 7200, mitt pris: 5500) Vänligen, Nils
5 500 kr
Blocket.se
Piano  ·  Partille

Teenage Engineering OP-1

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tydligen så är jag tondöv, Och har på tok för lite tid för att utveckla någon form av taktkänsla. Säljer därför av min OP-1 Synthesizer i absolut nyskick. Inköpt direkt från Teenage Engineering i STHLM för något år sedan och har sedan dess mest legat nerpackad i lådan. använd endast en handfull gånger.. Har dessutom en FM-Antenn som jag skickar med för att kunna sampla från FM radion. Läs mer på; http://www.teenageengineering.com/products/op-1/specifications Självklart så finns kartong, Skyddsplast, Originalkvitto, Kablage etc. Avhämtas i Jonsered alt skickas med Blocketpaketet efter ök. Köparen står då för frakten. Nypris: 7500:- Prisidé: 6000:- POK sökord; Teenage Engineering, OP-1, Synth, Synt Synthesizer, Midi, Klaviatur, Sampler, Trummaskin, LFO, SHM, house, One, studio, piano Bild copyright: teenage engineering Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Piano  ·  Malmö

Teenage Engineering OP-1 Synth

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min OP-1 eftersom jag har för mycket prylar helt enkelt. Den är i nyskick. Otroligt lättanvänd och superrolig synth med fyrkanals "bandspelare" för inspelning, sampler, controller. Till och med FMradio. Snygg design och massor med tweakmöjligheter. För mer info kolla Teenage Engineerings hemsida: http://www.teenageengineering.com/products/op-1 Nypris: 7199kr Jag såg att en likadan finns till salu på ett annat ställe för 4400kr. Så jag säljer min för 4300kr. Prutat och klart! Kan skickas mot förskottsbetalning.
4 300 kr
Blocket.se

Teenage Engineering OP-1 synth

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljer min Teenage Engineering OP-1 synth då jag funderar på att köpa nytt. Fullspäckad synth i miniformat, låter dock otroligt bra och är väldigt nyskapande. Många olika synthar i ett och lätt att experimentera med. För många funktioner att räkna upp. Min är i nyskick, enbart använd några gånger i studio. Kommer naturligtvis helt komplett. Läs mer: http://www.teenageengineering.com/products/op-1 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 500 kr
Blocket.se

Teenage Engineering OP-1 bärbar synth

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
OP 1 från Teenage Engineering. Superkvalité och fullproppad med roliga funktioner. Uppdaterad med senaste mjukvaran. Som ny. Originalkartong, laddkabel osv som hänger med vid nyköp finns. Jag har även två tillbehör som ingår.. En fm-antenn för att kunna spela in från radio och "crank", en liten vev för att få känslan av en speldosa. Se bilder. läs mer på www.teenageengineering.com Kan skickas mot fraktkostnad. Ring eller mejla, Tack Sökord: piano synt op1 op-1 synthesizer controller sampler
5 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj