Quantcast
Till salu inom: ”

teenage engineering op-1 synth säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min OP-1 då jag inte på grund av studier. Har inte råd att ha kvar den tyvärr. Det är en fantastisk synth med tanke på storleken. Den utmanar användaren att vara musikaliskt lekful på ett bra sätt. Den är lite svår att sammanfatta då den innehåller så mycket. Men läs mer om detta tekniska under på Teenage Engineering's hemsida: http://www.teenageengineering.com/products/op-1 Skicket är fint, allt förpackning intakt och garanti och kvitto finns kvar. Inköpt i våras på JAM i Stockholm. Kan skickas mot postförskott. Inget prut, det är ett bra pris (nypris: 7200, mitt pris: 5500) Vänligen, Nils
Tydligen så är jag tondöv, Och har på tok för lite tid för att utveckla någon form av taktkänsla. Säljer därför av min OP-1 Synthesizer i absolut nyskick. Inköpt direkt från Teenage Engineering i STHLM för något år sedan och har sedan dess mest legat nerpackad i lådan. använd endast en handfull gånger.. Har dessutom en FM-Antenn som jag skickar med för att kunna sampla från FM radion. Läs mer på; http://www.teenageengineering.com/products/op-1/specifications Självklart så finns kartong, Skyddsplast, Originalkvitto, Kablage etc. Avhämtas i Jonsered alt skickas med Blocketpaketet efter ök. Köparen står då för frakten. Nypris: 7500:- Prisidé: 6000:- POK sökord; Teenage Engineering, OP-1, Synth, Synt Synthesizer, Midi, Klaviatur, Sampler, Trummaskin, LFO, SHM, house, One, studio, piano Bild copyright: teenage engineering Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min OP-1 eftersom jag har för mycket prylar helt enkelt. Den är i nyskick. Otroligt lättanvänd och superrolig synth med fyrkanals "bandspelare" för inspelning, sampler, controller. Till och med FMradio. Snygg design och massor med tweakmöjligheter. För mer info kolla Teenage Engineerings hemsida: http://www.teenageengineering.com/products/op-1 Nypris: 7199kr Jag såg att en likadan finns till salu på ett annat ställe för 4400kr. Så jag säljer min för 4300kr. Prutat och klart! Kan skickas mot förskottsbetalning.
Säljer min Teenage Engineering OP-1 synth då jag funderar på att köpa nytt. Fullspäckad synth i miniformat, låter dock otroligt bra och är väldigt nyskapande. Många olika synthar i ett och lätt att experimentera med. För många funktioner att räkna upp. Min är i nyskick, enbart använd några gånger i studio. Kommer naturligtvis helt komplett. Läs mer: http://www.teenageengineering.com/products/op-1 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
OP 1 från Teenage Engineering. Superkvalité och fullproppad med roliga funktioner. Uppdaterad med senaste mjukvaran. Som ny. Originalkartong, laddkabel osv som hänger med vid nyköp finns. Jag har även två tillbehör som ingår.. En fm-antenn för att kunna spela in från radio och "crank", en liten vev för att få känslan av en speldosa. Se bilder. läs mer på www.teenageengineering.com Kan skickas mot fraktkostnad. Ring eller mejla, Tack Sökord: piano synt op1 op-1 synthesizer controller sampler