Quantcast
Till salu inom: ”

telåda trä plåtbeslag 9 fack säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1. Bayby-lekmatta m fack och tre tillhörande mjukdjur, en spegel i mitten(gjord i plast) samt en prassel-flik (längst ner i vänstra kanten) 120 kr 2. Liten aktivitetspryl på fot med sugpropp 40 kr 3. Babyleksaker diverse 40 kr 4. Jättefint klosståg i trä att bygga med och dekorera hyllan med! 300 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett skrivbord i trä! Består av en låda, två utdragbara skivor, samt fyra fack. Finns stötskador på den största utdragbara skivan längsmed och vid skenorna, utöver detta är träet fint. Längd: 147 cm Bredd: 60 cm, samt 51 cm. Hämtas i Tyresö, ring för snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har ett trä terrarim med 8 fack, det är glas dörrar till varje fack och det finns att sätta i lampor i facken. Facken är olika stora. Jag har målat om det sen jag köpte det och haft hamstrar i det. Därav är det gnaget på men det finns plåtbitar till som jag skickar med som man kan skruva fast för det gnagda. Ett glas är även trasigt men går att fixa nytt. Jag vill ha 800kr för det men det finns ingen bärhjälp. Det är ca 120x200x50 cm. Det är rätt tungt.