Till salu inom

"telia telefonkort samlarvärde säljes"

Mölndal
Igår

Shih tzu han valp

18 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
2 dagar

Inget är för litet-

Blocket.se
Östersund
2 dagar

BMW M3 E46 ESS Kompressor

350 000 kr
Blocket.se
Köping
2 dagar

El, chassi och motordelar Y...

Blocket.se
Stockholm
2 dagar

Kundtjänst till Kreta

Blocket.se
Sundsvall
2 dagar

Kundtjänst till härliga Kreta

Blocket.se
Malmö
2 dagar

Kundtjänst till Kreta

Blocket.se
Jönköping
2 dagar

Iphone 6S plus, 5

400 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Sollentuna

Iphone 4 16 GB Låst till telia och nokia c5

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
säljer min iphone 4 (svart) 16 gb den är låst till telia använt några månader bara fick den i julklapp. säljer den pga att de flesta vännerna har tele2 och det var ingen ide att skaffa telia köpte en ny iphone i usa då jag kan använda vilket simkort som helst.. ni får laddare och hörlurar med . den säljer jag för 3200 ganska billig pris . är ni jätteintresserade och vill köpa den på en gång så kan ni få 200 kr rabatt ;) sen har jag en nokia c5 telefonen som jag hade innan min iphone 4 och den säljer jag för 400 jag har bara telefonen kvar eftersom jag tappade bort laddare och hörlurar därför säljer jag den billig. den är också köpt i utlandet och menyn är på engelska men man kan skriva på svenska.
3 200 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Stockholm

IPhone 4 32GB Helt Ny Telia Låst 1 År Garanti

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
iPhone 4 32GB Telia Låst med 1 års garanti. Sprillans ny och oanvänd. Komplett i kartong med alla originala tillbehör. ----------( BRA ATT VETA )---------- Har du redan en mobiltelefon eller en dator du vill bli av med? Då kan vi ta den som inbyte eller köpa den oavsett om du handlar eller ej. Gäller alla våra produkter. Vi köper, säljer, byter och reparerar alla mobil telefoner och datorer. Vi säljer tillbehör till alla iphone och andra mobil modeller till stans lägsta pris. Välkommen in till oss på MobiDrive. MobiDrive Krukmakargatan 9 118 51 Södermalm - Stockholm T-bana Mariatorget, röda linjen uppgång mot Torkel Knutssonsgatan. Mobil: 073-729 16 60 Öppettider Vardagar: 11:00 - 18:00 Lördag: 11:00 - 16:00 Söndag: Stängt
5 300 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Stockholm

IPhone 4 32GB Vit Helt Ny Telia Låst 1År Gara

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Vit iPhone 4 32GB Telia Låst med 1 års garanti. Sprillans ny och oanvänd. Komplett i kartong med alla originala tillbehör. ----------( BRA ATT VETA )---------- Har du redan en mobiltelefon eller en dator du vill bli av med? Då kan vi ta den som inbyte eller köpa den oavsett om du handlar eller ej. Gäller alla våra produkter. Vi köper, säljer, byter och reparerar alla mobil telefoner och datorer. Vi säljer tillbehör till alla iphone och andra mobil modeller till stans lägsta pris. Välkommen in till oss på MobiDrive. MobiDrive Krukmakargatan 9 118 51 Södermalm - Stockholm T-bana Mariatorget, röda linjen uppgång mot Torkel Knutssonsgatan. Mobil: 073-729 16 60 Öppettider Vardagar: 11:00 - 18:00 Lördag: 11:00 - 16:00 Söndag: Stängt
5 500 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Växjö

Inspelningsbar digitalbox Telia

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Inspelningsbar HD-Digitalbox Motorola VIP 1963 för Telia Digital TV. Spela in upp till 140 timmar TV. Pausa och spola bakåt i direktsänd TV. Du kan fjärrstyra dina inspelningar via "Mina Sidor", din Iphone eller Android. Jag vill ha 1000kr. (inte prutbart) Vid kontantköp tar Telia 2995kr. Annars 1800kr vid 18 månaders bindningstid (100kr/månad) Funktioner/Egenskaper: Stöd för Spotify Ja, Spotify Premium Vikt 1.2 kg Nätverksanslutning Ja, ett RJ45-uttag USB-port Ja, 2.0 kompatibel (ej aktiverad) Dolby Digital 5.1 Ja Bildutgångar HDMI, Scart Stöd för hdtv-mottagning Ja Färg Svart Mått bredd 252 mm, djup 175 mm, höjd 52 mm Ljudutgångar S/PDIF, Toslink Audio L/R Bildformat 4:3, 16:9 detektering av format (auto) Hårddisk 320 GB (motsvarar upp till 140 timmar) Se på en kanal och spela in en annan kanal samtidigt Ja , via ett nätverksuttag,(fiberlan). Nej via telefonjacket (adsl) Inspelningsbar Ja (även hdtv) Stöd för MPEG-4 Ja Inbyggt modem Nej Övrig info kring kanaler och abonnemang, ring Telia Kundservice 90200.
1 000 kr
Blocket.se

Telia telefonkort för samlare. Ovärdeligt

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Telia telefonkort från 1994 i top notch mint condition! Jag var helt säker på att telefonkorten skulle öka enormt i samlarvärde när jag var 17 år. Därför bestämde jag, som en fantastiskt present till mitt framtida jag, ge mig själv ett telefonkort från Telia genom Postens "Skicka brev till dig själv" under Vattenfestivalen* -94. Ett telefonkort som oanvänt, och 20 år gammalt, borde kunna skänka både rikedom, berömmelse och ett ekonomiskt försprång mot alla vänner och bekanta. Det kostade 60:- men i dagens pengavärde och till rätt samlare så är det säkert ovärdeligt. Verkligen.. Det jag som 17 åring inte riktigt kunde förutspå var småsaker som mobiltelefonens utbredning, personsökarens död, internet och sociala medier. Att man idag hellre skickar elektroniska brev än att gå ner och frysa häcken av sig i en telefonkiosk** och därför skickat telefonkioskerna längst in i gamla museer, låg inte direkt i pipen om man säger så. Alltså, När alla andra får långa brev till sig själv. Med framtidsbeskrivningar om förlorade eller infriade förhoppningar så får jag kort och gott ett telefonkort till mig själv, från mig själv. Telefonkort för telefonkiosker. Nåja, nu är 20 års väntan är över och DU har chansen! Chansen att med ett riktigt fläskigt bud lägga vantarna på telefonkort från -94 i bästa skick. Vill du ha mer information om kortet så kan du hitta det här: www.superkroppen.nu/telia-telefonkort OBS! Detta är inte ett simkort eller något kort som fungerar i mobiltelefoner. Det är oanvänt med sina 60 markeringar och kan användas i vilken telefonkiosk som helst. Pris: Säljes till högstbjudande eller bytes mot en fullt fungerande torktumlare. *Vattenfestivalen, en festival som fanns i Stockholm samtidigt som spräckliga fleecejackor och grungemusik. Avslutades varannan kväll med fyrverkeri. ** Telefonkiosk. En liten byggnad som rymde en telefon, och i nödfall två personer. Stationär och ej flyttbar. I vissa sällsynta fall kunde man be den man ville prata med ringa tillbaka till kiosken och på så sätt stå för notan.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj