Quantcast
Till salu inom: ”

telia anita 60 bruksanvisning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sony CDP-797

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Telia låst iPhone 4. Lite över en månad gammal. Denna telefonen har allt du kan önska - och lite till. Bildskärm 3,5 " Bildskärmsupplösning 640 pixel x 960 pixel Färgstöd 16 Milj Pekskärm Processor Apple A4 processor Vibrator Operativsystem iOS 4 (based on Mac OS) GPS A-GPS Kalenderfunktion Röstinspelning Högtalartelefon Minne Internt minne 16 GB Kommunikation Data GPRS, EDGE, HSDPA 7.2 Mbit/s, HSUPA 5.76 Mbit/s WLAN IEEE 802.11b/g Bluetooth v2.1 with A2DP Meddelande SMS-funktion, MMS, E-mail, Push e-mail Kameraupplösning 5 Mp Filmhastighet 30 fps HD-inspelning 720p Autofokus Inbyggd blixt Sekundär kamera Musik och video Vikt 137 g Passningstid, upp till 300 tim Taltid (2G), upp till 14 tim Taltid (3G), upp till 7 tim Operatörslåst Ja Köpt hos Dustinhome. Nypris 6990 Fungerar perfekt.
Säljer min telefon då jag skaffat mig en ny. Den är vit och låst till Telia. Kvitto finns och tror även garantin finns kvar. Den har en lite repig baksida men kollar jag runt så har de flesta av denna modell det. Om du köper den idag kan jag gå ner till 2700:- men det är bara om det går smidigt och snabbt. Är så trött på folk som ger skambud eller dylikt så gör er inte besväret om ni ska göra det. Mvh Viktor
Jag säljer min kompletta iPhone 4 - förpackningen innehåller följande: - iPhone 4 16GB (svart) - Apple-hörlurar (obs. den senaste modellen dvs Apple EarPods) - USB-sladd samt adapter till vägguttag. - Verktyg till SIM-kort OBS: Telefonen är låst till Telia men kan enkelt låsas upp för användning tillsammans med andra operatörer. Alla delar är original och från Apple, givetvis inklusive själva telefonen. Det enda som saknas är bruksanvisning. Telefonen är väl omhändertagen och i superbra skick med bara ett fåtal repor på bak- framsida.
Nu säljer jag min iPhone 5 (pga nyköpt iPhone 6). Den är vit och har 16 GB utrymme. Dock är den låst till Telia ett tag till, men det går ju enkelt att bara låsa upp om man så vill. Det som följer med telefonen är kartongen, bruksanvisning och en nyköpt laddare. Helt repfri skärm! Den har en liten spricka på framsidan högst upp, men den tänker man inte på under användning, samt en liten bump på kanten men den är också väldigt liten. Den funkar hur bra som helst, inga problem över huvud taget och alla knappar funkar som dom ska. Om du är intresserad, skicka SMS eller mail, jag svarar inte på okända nummer.
Väggtelefon Telia Respons för fast koppling. Många funktioner. Telia Anita 60 Nummer presentatör 60 ingår (ej avbildat). Bruksanvisning och sladdar till båda inkluderat. Ev frakt tillkommer. Allt fungerar perfekt och är i bra skick