Quantcast
Till salu inom: ”

tempeltavla väggdekoration säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljes

Umeå

Tidigare annonser till salu

Säljer nu två vackra väggdekorationer som kan användas som tavlor, sänggavel eller stuckatur i taket. Tanken var att jag skulle använda dem som sänggavel. Det fungerade dessvärre inte då min säng är 210cm bred och tavlorna tillsammans blir omkring 180cm. De är helt nya och oanvända och finns fortfarande att köpa i butik. För mer info: http://spiti.se/Kategori/Dekoration/538/tempeltavla.aspx Mått 91*91 cm Färg: Svart, med sliten touch. Pris: 3600 kr för båda två. Maila eller ring/smsa.
Säljer min fina tempeltavla, vilket har endast hängt uppe i en månad! så skick är som nytt! CARVE Svart väggdekoration - 91x91 cm Snygg svart väggdekoration/tempeltavla som lyfter upp väggen och skapar en härlig atmosfär i alla rum. CARVE är ett ypperligt subsitut till en tavla. Höjd: 91 cm Bredd: 91 cm Material: Träimitation. Design: Affari Butikspris: 1795 kr TAVLA HÄMTAS ENDAST I KUNGÄLV (UTANFÖR GÖTEBORG) Eftersom den ät fotfarande ny vill jag sälja den för 1200:- (Bilden är lånad, men det är exat denna, skicka gärna ett mejl om ni vill ha en bild från mitt egna vardagsrum!)
Tempeltavla 90cm*90cm, inköpt på Myrra. Nypris 1800 kr. 1000kr p.o.k
1. Handfat med kommod "Onebox" från Scanbad. Helt oanvänt och i originalförpackning, perfekt för den lilla toaletten! Pris: 500 kr 2. Standardhandfat (vägghängt) med kran från Gustavsberg. Pris: 100 kr 3. Tempeltavla/väggdekoration Pris: 200 kr Maila för fler bilder!
Svart tempeltavla i trä. Köpt på Spiti i Stockholm. Mått: 90,5 x 91cm. Kan användas som väggdekoration eller som sänggavel till enkelsäng. Fint skick.