Quantcast
Till salu inom: ”

termoplus fönster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fönster

Falun
Fönster

Uppsala
Fönster

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

www.vm-konsult.se Privatkunder, fastighetsägare, alla är välkomna att beställa fönster av oss. Vi drar av ROT-avdraget direkt på fakturan. www.vm-konsult.se Vi äger en fönsterfabrik i Polen och åker själv runt och mäter samt ger offert på plats. Vi har även ett fönster med så ni kan känna kvaliteten på våra fönster. Fönstren tillverkas i underhållsfri PVC så glöm skrapning och målning för den tiden är förbi. Fukta en trasa och dra över karmen och underhållet är klart. Vi tillverkar 2-glas med U-värde 1,2-1,3 och 3-glas med U-värde 1,0-1,1 vilket är mycket bra. OBS, värde på hela konstruktionen, ej bara på glaset. U-värdet varierar beroende på stort fönstret är. Det finns många kulörer att välja mellan. Alla våra beslag kommer från Tyska Winkhaus, en av de absolut bästa tillverkarna i Europa. Ett bra beslag behövs för att bibehålla kvaliteten på fönsterna länge. När det gäller skjutdörrar/altandörrar så har vi kanonpriser även där. Våra skjutdörrar blev en succé på Hem & Villamässan i Malmö. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök så kommer ni få ett "monterat och klart" pris som är oslagbart. Beställ inte från någon annan innan ni träffat oss. Titta gärna in på hemsidan för att se ett urval av de jobb vi utfört. www.vm-konsult.se Mvh, Magnus & Termoplus Te x. Fönster 1000x1000 som är öppningsbart inklusive montering kostar endast 2500kr inklusive moms.
www.termoplus.se Privatkunder, fastighetsägare, alla är välkomna att beställa fönster av oss. Vi har F-skatt och drar av ROT direkt på fakturan Vi äger en fönsterfabrik i Polen och åker själv runt och mäter samt ger offert på plats. Vi har även ett fönster med så ni kan känna kvaliteten på våra fönster. Vi tillverkar i underhållsfri pvc så glöm skrapning, målning för den tiden är förbi. Fukta en trasa och dra över karmen och underhållet är klart. Vi tillverkar 3-glas med U-värde 0,7 och 2-glas med U-värde 1,0 Vi har många olika kulörer att välja mellan. Alla våra beslag kommer från Tyska Winkhaus, en av de absolut bästa tillverkarna i Europa. Ett bra beslag behövs för att bibehålla kvaliteten på fönsterna länge. När det gäller skjutdörrar/altandörrar så har vi kanonpriser även där. Våra skjutdörrar blev en succé på Hem & Villamässan i Malmö. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök så kommer ni få ett "monterat och klart" pris som är oslagbart Beställ inte från någon annan innan ni träffat oss. Vi kör i hela länet. Titta gärna in på hemsidan för att se ett urval av de jobb vi utfört. www.termoplus.se Snabbast kontakt via email eller formulär på hemsidan. Mvh, Magnus Prisexempel ink montering. 980*2080
www.termoplus.se Privatkunder, fastighetsägare, alla är välkomna att beställa fönster av oss. Vi har F-skatt och drar av ROT direkt på fakturan Vi äger en fönsterfabrik i Polen och åker själv runt och mäter samt ger offert på plats. Vi har även ett fönster med så ni kan känna kvaliteten på våra fönster. Vi tillverkar i underhållsfri pvc så glöm skrapning, målning för den tiden är förbi. Fukta en trasa och dra över karmen och underhållet är klart. Vi tillverkar 3-glas med U-värde 0,7 och 2-glas med U-värde 1,0 Vi har många olika kulörer att välja mellan. Alla våra beslag kommer från Tyska Winkhaus, en av de absolut bästa tillverkarna i Europa. Ett bra beslag behövs för att bibehålla kvaliteten på fönsterna länge. När det gäller skjutdörrar/altandörrar så har vi kanonpriser även där. Våra skjutdörrar blev en succé på Hem & Villamässan i Malmö. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök så kommer ni få ett "monterat och klart" pris som är oslagbart Beställ inte från någon annan innan ni träffat oss. Titta gärna in på hemsidan för att se ett urval av de jobb vi utfört. www.termoplus.se Snabbast kontakt via email eller formulär på hemsidan. Mvh, Magnus Exempelpris: 3st 50x200 fasta fönster. 1st altandörr 90x200 helglasad, öppnas utåt. Har ni utrymme på ert ROT-avdrag hamnar detta på 11500kr monterat och klart.
www.termoplus.se Privatkunder, fastighetsägare, alla är välkomna att beställa fönster av oss. Vi har F-skatt och drar av ROT direkt på fakturan Vi äger en fönsterfabrik i Polen och åker själv runt och mäter samt ger offert på plats. Vi har även ett fönster med så ni kan känna kvaliteten på våra fönster. Vi tillverkar i underhållsfri pvc så glöm skrapning, målning för den tiden är förbi. Fukta en trasa och dra över karmen och underhållet är klart. Vi tillverkar 3-glas med U-värde 0,7 och 2-glas med U-värde 1,0 Vi har många olika kulörer att välja mellan. Alla våra beslag kommer från Tyska Winkhaus, en av de absolut bästa tillverkarna i Europa. Ett bra beslag behövs för att bibehålla kvaliteten på fönsterna länge. När det gäller skjutdörrar/altandörrar så har vi kanonpriser även där. Våra skjutdörrar blev en succé på Hem & Villamässan i Malmö. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök så kommer ni få ett "monterat och klart" pris som är oslagbart Beställ inte från någon annan innan ni träffat oss. Titta gärna in på hemsidan för att se ett urval av de jobb vi utfört. www.termoplus.se Snabbast kontakt via email eller formulär på hemsidan. Mvh, Magnus Exempel: Fönster, öppningsbart 1000x1000 kostar 2500kr inklusive moms, monterat och klart.
www.termoplus.se Privatkunder, fastighetsägare, alla är välkomna att beställa fönster av oss. Vi har F-skatt och drar av ROT direkt på fakturan Vi äger en fönsterfabrik i Polen och åker själv runt och mäter samt ger offert på plats. Vi har