Quantcast
Till salu inom: ”

test nespresso mjölkskummare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

IPTV WORLD

Stockholm
SVENSK IPTV

Malmö
Usher CP-6381

Stockholm
F
F

Tidigare annonser till salu

Nespresso Lattissima+ Kapselmaskin F411 Helautomatisk kaffemaskin med inbyggd mjölkskummare som lätt plockas av och kan då förvaras i kylen. För Espresso, Lungo, Cappuccino och Latte Macchiato med hög kvalité! Bäst i test (se länk till test) http://smartson.se/test/hem-tradgard/hem-hushall/test_-_8_kapselmaskiner2.html.html Kapsar till denna maskin går numera att köpa i livsmedelsaffärer. Kvitto finns givetvis och är inköpt 121227 Finns i Onsala men kan visas på mitt arbete i Västra Frölunda, Skickas ej!
Helt ny Nespresso Lattissima+ kapselmaskin / kapselbryggare i kartong, modell F411 svart, DeLonghi. Fick den i present men har redan en Nespresso kaffebryggare. Perfekt julklapp! Nespresso Lattissima+ är en helautomatisk kaffemaskin med automatisk mjölkskummare som gör Espresso, Lungo, Cappuccino och Latte Macchiato med hög kvalité. Testvinnare i test av kapselmaskiner på expressen.se. Säljes för endast 1200kr HELT NY, Angivet pris gäller, Först till kvarn! Maila vid frågor.
Säljer nu vår fina Nespresso Lattissima + i vitt som vunnit bäst i test hos Smartson. Detta är en otroligt bra och snygg kaffemaskin med mjölkskummare som gör en jättegod latte på bara någon minut. Enkel att använda och rengöra. I priset ingår en snygg förvaringsbox för kaffekapslarna där man kan utläsa de olika sorternas styrka mm, instruktionsbok samt en hel del kapslar med kaffe. Maskinen har används sparsamt och är i väldigt fint skick. Pris: 1000kr
En elegant maskin som är lätthanterad och även har en automatisk mjölkskummare. Finns två nivåer för koppen. Enkla och lättförståeliga knappar som går att programmera till önskad mängd kaffe. Har en automatisk mjölkskummare som levererar ett fint skum med många små bubblor. Utöver funktioner för espresso och lungo finns även knappar för capuccino och latte machiato, vilket är ett plus. Ungefär en tusenlapp dyrare än de övriga i testet.Ger med kapseln Nespresso Livanto en dryck med tjock, fin crema och mycket smak. Sparsamt använd pris 750kr
Nespresso Lattissima+ Knappt använd. Ser som ny ut med plasten kvar på. I låda med allt. Några kapslar medföljer med olika smaker. Kan självklart testas innan köp. Finns att hämta i Sollentuna. För endast 999:- Helautomatisk och användarvänlig espressomaskin med One Touch-system som enkelt och snabbt ger dig en cappuccino, caffé latte, latte macchiato eller andra mjölkbaserade läckerheter med bara en knapptryckning. På samma sätt fixar du en rykande het espresso eller en caffé lungo. Bäst i test! Nespresso Lattissima+ fick bäst i test hos Smartson 2012 MjölkskummareNespresso Lattissima+ har en lättskött mjölkskumningsfunktion. Den ger ett mjölkskum av hög kvalité med perfekt resultat för bästa smakupplevelse. Mjölkbehållaren rymmer 3,5dl och går att plocka av så du kan förvara den i kylen. Rengöringen och sköljning av mjölksystemet sker automatiskt och mjölkbehållaren kan du diska i diskmaskin. Enknappsfunktion Nespresso Lattissima+ känner automatiskt av vad för typ av kapsel du sätter i oavsett om det är espresso eller kaffe och gör inställningarna automatiskt för den valda kapseln. Sätt i kapseln och tryck på start så sköter resten sig själv. Justerbar kopphöjd Om du skall göra en större kopp kaffe eller använda ett latteglas till din kaffe kan du justera gallret lodrätt så att du får plats med större koppar eller latteglas. Automatisk tömning fter att din kopp med espresso eller kaffe är klar så sköter maskinen själv tömning av den använda kapseln ner i en integrerad behållade som rymmer 10 använda kapslar. Automatisk avstängning och perfekt resultat Nespresso Lattisima+ är utrustad med automatisk avstängning om du inte använt din kapselmaskin på 9 minuter. Ett unikt patenterat system för extraktion och bryggning släpper lös kaffets alla smaker och aromer vilket ger dig en fantastisk smakupplevelse. Ovanpå din färdiga espresso bildas en tjock slät crema vilket bevarar aromerna i koppen. Tack vare ett högt tryck på 19bar, en idealisk vattentemperatur med hjälp av ett termoblock och en perfekt bryggtid får du ett fulländat resultat.