Quantcast
Till salu inom: ”

textilvårdsmaskin säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fyndet Secondhand säljer en välvårdad och riktigt fin dubbelsäng i måtten 180x200 cm. Resårmadrasserna har vi tvättat med textilvårdsmaskiner vilket gör dem till madrasser i nyskick. Det är 2 st Sultan-madrasser och fjädrarna är det inget fel på. Fyndet arbetar mycket med våra möbler vilket gör att vi säljer dem många gånger i just nyskick. Alla madrasser och tygsoffor tvättas med proffsmaskiner av oss vilket gör att dammet och smuts försvinner. Fyndet hjälper dig gärna med hemtransport och montering till en liten kostnad
Fyndet Secondhand säljer en vacker och mycket välvårdad framåtbäddad bäddsoffa. Soffan är tvättad av oss med textilvårdsmaskiner som vi använder på var tygmöbel vi får in. Detta gör att du inte får med dig någon annans damm eller smuts fastän du köper en begagnad soffa. Bäddsoffans totala mått är 200 cm och i "sängläge" så är måtten 140x195 cm. Fyndet hjälper dig gärna med hemtransport och montering till en liten kostnad.
Fyndet Secondhand säljer en komplett dubbelsäng med måtten 160x200 cm på madrassen. Resårmadrassen är nytvättad av oss med textilvårdsmaskiner som vi använder till samtliga tygmöbler/madrasser. Detta gör att vi kan sälja mycket fräscha madrasser/möbler av hög kvalité. Det finns även en bäddmadrass som vi kan skicka med vid köp om kunden så vill. Det finns inget slitage på tyget och inga felaktigheter på madrassens fjädrar. Fyndet hjälper dig gärna med hemtransport och montering. Besök vår hemsida www.fyndet.rfg.se där vi visar ett urval av aktuella möbler i vår butik just nu.
Fyndet Secondhand säljer en fin bäddsoffa med schäslong/divan del. Soffan kan snabbt förvandlas till en säng som blir 140x200 cm i madrassmått. En fräsch bäddmadrass medföljer i denna storlek. Soffans totala bredd är 175 cm. Vi har tvättat soffan med textilvårdsmaskiner vilket gör den fri från damm och smuts. Fyndet hjälper er gärna med hemtransport och montering. Under schäslong/divan-delen har ni en bra förvaring av bäddmadrass och annat.
Fyndet Secondhand säljer en dubbelsäng med måtten 180x200 cm. Sängen består av 2 resårmadrasser och en stor skummadrass ovanför. Skummadrassen är i måttet 180x195 cm och är 25 cm tjock. Resårmadrasserna såsom skummadrassen är tvättade av oss med textilvårdsmaskiner vilket gör dem till riktigt fina madrasser. Huvudgaveln sitter fastskruvad direkt på resårmadrasserna. Höjden från golv till överkant på skummadrass är 60 cm. Fyndet hjälper dig gärna med hemtransport och montering om så önskas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.