Quantcast
Till salu inom: ”

ektorp bäddsoffa säljes

Ektorp bäddsoffa

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ektorp bäddsoffa. Nypris ca 6500 kr. Avtagbar klädsel om man vill tvätta eller byta till en ny. Stabil men fjädrande "träbotten" i sängen. Fälls enkelt ut till säng på några sekunder. ---- Kan i dom flesta fall köras hem till köparen i gävleborgsområdet för en rimlig kostnad. Skicka ett mejl genom att klicka på knappen Mejla nedanför annonstexten om du är intresserad av soffan, då jag ofta jobbar natt. Skriv med telefon nr om du vill att jag ska ringa upp.
Jag köpte in tre sits bäddsoffa i januari i år. Jag måste nu sälja den pga. flytt. Bredd: 221 cm Djup: 103 cm Höjd: 99 cm Jag betalade 7 995 kr för den och köpte då en tjockare och skönare bäddmadrass till. Jag säljer den nu för 5 500 kr inklusive madrassen. Vid snabb affär kan jag tänka mig att gå ner i pris. Nås endast på telefon
Jag säljer min Ektorp 3 sits bäddsoffa pga flytt. Soffan är ca 2-2,5 år gammal, bäddsoffan har knappt använts men då det är vit klädsel finns det några fläckar. Klädseln går dock att tvätta vilket jag inte gjort. Ser gärna att soffan hämtas kvällstid denna veckan. Svar via email endast. Pris: 3750kr (halva priset av vad jag köpte den för) Först till kvarn!
Hej! Köper all typ av klädslar/överdrag till Ikeas Ektorp soffor OMG. 3 sits, 2 sits, Bäddsoffa (Även gammal modellen) Hörnsoffa Fåtölj Fotpall Hela, defekta, smutsiga allt är av intresse... Bor du utanför Sthlm så står jag självklart för frakt. Maila vad du har till försäljning samt pris så återkommer jag. Skriv gärna med nr för snabbast kontakt.
Säljer nu min Ektorp bäddsoffa på grund av flytt. Den är i mycket fint skick och är mycket klarare i den bruna färgen än på bilden. Bäddsoffan är väldigt enkel att bädda ut och väldigt skön att sova i. Klädsen är avtagbar och kan tvättas. Behöver bli av med soffan innan den 15 september då flytten sker, så priset kan diskuteras lite. Endast seriösa köpare! Ring helst, men svarar även på mejlen.