Quantcast
Till salu inom: ”

timmersaxar säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

En enkel skogsvagn som passar till fyrhjulingen. Det är bara till att gränsla stocken och vinscha upp den med två timmersaxar. Går även att vinscha flera mindre stockar samtidigt. Vagnen klarar en last på c a 550kg. Vagnen är konstruerad för att göra så lite skada som möjligt på marken. Det går att backa med last, något som inte går med konventionella lunningsvagnar. Jag köpte den här vagnen från FFS Mekaniska för två år sedan och den är mycket litet använd. Den är utrustad med en WARN-vinsch. Det tillkommer moms på priset. Om jag inte svarar, vänligen skicka ett SMS eller mejla, så återkommer jag.
Disa född 2005 e: Dacke ue: Flaré. Visad med 41 poäng och diplom som 3-åring. Fick ett hingstföl 2009. Disa är snäll och välhanterad och van vid det mesta. Hon är körd med kälke, timmersax, harv och fyrhjuligvagn. Hon är även riden. Disa har mycket vägvinnande gång och är snäll att köra. Jag har ägt Disa sen hon var föl och säljer henne enbart på grund av tidsbrist. Se vår hemsida www.kullensgard.se för mer information och film. Pris 25000.- + moms.
Pris exklusive moms: 75 920kr Yamaha Yamaha YFM550 IRS Grizzly,skogspaketet Mätarställning: 0 mil Färg: Grön, röd, blå Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, 5 års garanti, i och urkopplingsbar 4x4 plus diffspärrar, Winch som är flyttbar fram eller bak på maskinen, en maskin som duger till hårt arbete var dag, detta paket inkl komplett timmerboggie utrustad med lyftbom, Winchfäste, Winch 3500 med trådlös fjärrstyrning, timmersax Hardox, låspaket (klass 3 kätting & lås) Mouse aluminiumbox på pakethållare (finns i olika storlekar) Paketpriset inkl avdragbar moms
Pris exklusive moms: 95 920kr Yamaha Yamaha YFM700EPS,skogspaketet Mätarställning: 0 mil Färg: Grön, blå. röd Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, 5 års garanti, i och urkopplingsbar 4x4 plus diffspärrar, Winsch som är flyttbar fram eller bak på maskinen, en maskin som duger till hårt arbete var dag, detta paket inkl komplett timmerboggie utrustad med lyftbom, Winchfäste, Winch 3500 med trådlös fjärrstyrning, timmersax Hardox, låspaket (klass 3 kätting & lås) Mouse aluminiumbox på pakethållare (finns i olika storlekar) Paketpriset inkl avdragbar moms
Jag säljer 3 st. timmersaxar för 200 kr/styck. Jag kan även sälja alla 3 för 500 kr. Jag kan även byta en stor sax mot en liten vedsax av bra kvalitet, typ Sthil. OBS. Saxen i mitten är nu såld, så jag sänker priset på dom två kvarvarande till 150 kr/styck. Mvh. Lars Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.