Quantcast
Till salu inom: ”

torr ved östergötland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säng 120

Norrköping
strykbräda

Norrköping
DAM jacka

Norrköping
SOLGARDIN

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Färdighuggen ved säljes Sista chansen för garanterat torr ved till vintern! Extra bra pris särskilt på större partier Vi har både björkved och blandved i de längder som du vill ha! Vi levererar på följande sätt: -Lös ved på bilsläpkärra. -Lös ved på traktorvagn. -1,5 m3 säck på pall. Vi hugger veden i utkanten av Linköping. Ring eller maila för prisuppgifter. Tveka inte att kontakta oss!
Har 35 kubik i boden. 95% är genomtorrt. Sista 5% är genomtorr om nån månad. (Dom 5% håller ca 18% fukthalt) Veden håller 30-35cm längd Veden består av blandad lövved. Mestadels björk. Samt ett litet inslag av nån gran och nån fur. Allt säljs på en gång. Gå ihop med grannar eller gör hur du vill. Köparen/köparna sköter lastning och frakt. Kontant betalning vid hämtning gäller. Veden finns utanför Vadstena. Svar endast via mail så ringer jag upp vid affär. (dålig täckning+ att jag jobbar mycket).
Hej Vi har precis köpt hus och behöver ved till våran kamin som tar ca 30cm bitar. Maila oss omg då vi är behov av torr ved omg! Maila som sagt vad ni har och pris. Tack på förhand! Leffan o Mickis!
Letar efter ved, allt av intresse, både längder och färdigklyvd. Behöver både torr ved för omgående användning, och längder inför nästa säsong. Gärna med hemleverans till Rogslösa (en mil söder om Vadstena), men kan även hämta själv med bil och släp i Östergötlands västra delar.