Quantcast
Till salu inom: ”

torr ved södermanland säljes

Ved

Strängnäs
Tror ved

Flen
Ved

Flen
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Priser ej torr ved "hämtpris" Kapad och kluven blandved (barr,björk & övrig löv) 45-50cm 375:-/m3s 30-40cm 400:-/m3s Måttet är i stjälpt mått(m3s) Måttet för kapad och kluven ved anger det övre måttet i cm, det undre måttet kan ligga 30% under det övre på vissa bitar Leverans: Enligt överenskommelse i April-juni Transport kan ordnas till en summa av 125:-/mil ToR Mer info på: http://www.123minsida.se/storavastersjogard
Torr björkved kapad till 30cm långa bitar. Finns i storsäck (1,5kbm / styck) samt småsäck (80L / styck). Vi hjälper dig gärna att lyfta upp storsäckarna på medhavd släpkärra med vår lastmaskin. Säckarna är öppningsbara i botten så att du, om du så önskar, kan få veden tömd ner på kärran för enklare hantering när du kommer hem. Pris Storsäck (1,5kbm) 1200kr/st Vid köp av minst 5st storsäckar är priset 1000kr/st Småsäckar (80L) 100kr/st Veden finns i Grödinge, södra Botkyrka.
Verksamheten upphör och därför säljer vi nu ut resterande lager. Björkveden är Kapad och kluven i mars. Veden är lagrad utomhus, har dock varit täckt. Veden säljes i löst mått och hämtas med släpkärra eller lastbil. lastning ombesörjes på plats av säljaren med lastmaskin. Välkomna att ringa eller maila Er beställning. Hemtransport av 4m³ kan ordnas för kostnad om 140:- / mil Ved , björkved , värme,
Verksamheten upphör och därför säljer vi nu ut resterande lager. Björkveden är Kapad och kluven i mars. Veden är lagrad utomhus, har dock varit täckt. Veden säljes i löst mått och hämtas med släpkärra eller lastbil. lastning ombesörjes på plats av säljaren med lastmaskin. Vi finns i JULITA i södermanland. Välkomna att ringa eller maila Er beställning. Ved , björkved , värme, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Verksamheten upphör och därför säljer vi nu ut resterande lager. Björkveden är Kapad och kluven i mars. Veden är lagrad utomhus, har dock varit täckt. Veden säljes i löst mått och hämtas med släpkärra eller lastbil. Priset avser en kubikmeter. lastning görs på plats av säljaren med lastmaskin. Välkomna att ringa eller maila Er beställning. Vi finns i JULITA. Ved , björkved , värme, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.