Quantcast
Till salu inom: ”

torr ved södermanland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Torr björkved kapad till 30cm långa bitar. Finns i storsäck (1,5kbm / styck) samt småsäck (80L / styck). Vi hjälper dig gärna att lyfta upp storsäckarna på medhavd släpkärra med vår lastmaskin. Säckarna är öppningsbara i botten så att du, om du så önskar, kan få veden tömd ner på kärran för enklare hantering när du kommer hem. Pris Storsäck (1,5kbm) 1200kr/st Vid köp av minst 5st storsäckar är priset 1000kr/st Småsäckar (80L) 100kr/st Veden finns i Grödinge, södra Botkyrka.
Verksamheten upphör och därför säljer vi nu ut resterande lager. Björkveden är Kapad och kluven i mars. Veden är lagrad utomhus, har dock varit täckt. Veden säljes i löst mått och hämtas med släpkärra eller lastbil. lastning ombesörjes på plats av säljaren med lastmaskin. Vi finns i JULITA i södermanland. Välkomna att ringa eller maila Er beställning. Ved , björkved , värme, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Verksamheten upphör och därför säljer vi nu ut resterande lager. Björkveden är Kapad och kluven i mars. Veden är lagrad utomhus, har dock varit täckt. Veden säljes i löst mått och hämtas med släpkärra eller lastbil. Priset avser en kubikmeter. lastning görs på plats av säljaren med lastmaskin. Välkomna att ringa eller maila Er beställning. Vi finns i JULITA. Ved , björkved , värme, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.